Gratis advies

Persoonlijke adviessessies van zo'n 20 minuten

Gratis infosessies
Specialisten maken je wegwijs in de (ver)bouwwereld

Op bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, vind je alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject. Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Breng dan tussen zaterdag 13 en zondag 21 januari 2018 zeker een bezoekje aan bouw&reno in Antwerp Expo, onze 250 exposanten staan je graag te woord!

Drie redenen om bouw&reno te bezoeken

bor1

ALLE INFO OP 1 PLEK

Keukens, sanitair, isolatie, woningbouw, vloeren, immo … noem maar op. Op bouw&reno vind je 250 exposanten uit de (ver)bouwsector onder 1 dak. bouw&reno bezoeken = je tijd efficiënt benutten

bor2

GRATIS PROFESSIONEEL ADVIES

Stel al je vragen tijdens een persoonlijke, objectieve adviessessie van zo’n 20 minuten. Onze adviseurs zijn pro’s in domotica, interieurschrijnwerk, dakwerken, duurzaam bouwen, werken met een architect …

bor3

VAKMENSEN UIT JE BUURT

Op bouw&reno vind je regionale dealers die jouw (ver)bouwplannen in goede banen leiden. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

Nieuws

Gratis online bouw-App verlicht de baksteen in je maag

News09/11/2017

Het (ver)bouwen van een huis is een niet te onderschatten karwei. Vaak stap je als leek in een bouwproject en word je omvergeblazen door alles wat op je afkomt. De gratis app van ikbouweenwoning.be staat je bij tijdens het volledige proces.

Lees meer

Woonvideo's voor (ver)bouwers: informatie en inspiratie

News03/10/2017

Op zoek naar duidelijke info over (ver)bouwen? Maar geen zin en tijd om je door tientallen brochures te worstelen? De video’s van Quoon leiden je op een bondige manier door alle aspecten van wonen. Of je nu een hypothecaire lening wil afsluiten of inspiratie zoekt voor je badkamer. Op een tiental seconden heb je de nodige basis om geïnspireerd en geïnformeerd in je woonproject te stappen.

Lees meer

Ontdek 125 inspirerende woningen

News11/09/2017

Op zaterdag 23 en zondag 24 september, kan je 125 creatieve ruimtes ontdekken tijdens het openhuizenweekend ‘Mijn Huis Mijn Architect’. Organisator de Orde van Architecten - Vlaamse Raad neemt je mee op ontdekkingsreis langs architecturale woningen in jouw buurt. Maak kennis met vakbekwame architecten en ontdek het verhaal van de bewoners. Architect en bouwheer staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees meer

bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs
Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
+32 (0)9 241 92 11
info@bouwreno.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer