Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Eten en drinken

foto slaatjes

Brasserie Marie & Luigi

Zin in 'Pure Belgian Food', een vegetarische hap of de echte Italiaanse keuken? Schuif dan aan tafel bij Brasserie Marie & Luigi (in de overgang tussen hal 1 en hal 2). Lokale verse seizoensgerechten worden aangevuld met pasta’s, pizza’s en salades. Nog een hongertje na de maaltijd? Proef dan een van de zoetigheden.

              


Fast & Fresh

Voor een snelle, verse hap moet je bij Fast & Fresh in hal 1 zijn. Je vindt er biobroodjes, (pasta)saladessoep, croques ... maar ook dessertjes en lekkere koffie

              


Winterbar

In de winterbar in hal 2 kan je even pauzeren bij een verse snack (croque, soep, quiche, pizzabaguette ...). Of wat dacht je van een glaasje cava een biertje of een gin-tonic?

    
   
    


Charlie's

Wil je de drukte van de beurs even ontvluchten? Dan kan je terecht bij Charlie's burgers en salads, op de eerste verdieping tussen hal 1 en hal 4. Je vindt er stevige hamburgers en frisse slaatjes.

              


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
bor


Volg ons!

  •      

Contacteer ons

Bezoek ook


      bor
   
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer