ACEG Energy

ACEG Energy

Over ons

Aceg Energy speelt in op de groeiende vraag naar energie en veiligheid binnen de bouwsector.
wij bieden een zeer ruim gamma gespecialiseerde diensten aan zoals EPC/EPB, veiligheidscoördinatie, ventilatieverslaggeving, luchtdichtheidsmeting, keuringen, stabiliteit en technieken…

Gemarkeerd product

Vacatures

ERVAREN PROJECTINGENIEUR STABILITEIT (M/V)

ERVAREN PROJECTINGENIEUR STABILITEIT (M/V)

Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en opvolging van stabiliteitsstudies voor de diverse projecten van onze klanten. Je werkt in opdracht van particulieren, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, bedrijven en publieke instellingen. Je verzorgt de gehele projectleiding.
Voor deze uitdagende functie zoeken we iemand met een opleiding Burgerlijke Ingenieur of Industrieel Ingenieur Bouwkunde of Burgerlijk Ingenieur-Architect met meerdere jaren ervaring als stabiliteitsingenieur.

Lees verder »
ERVAREN PROJECTMANAGER STABILITEIT (M/V)

ERVAREN PROJECTMANAGER STABILITEIT (M/V)

Je bent eindverantwoordelijke voor de aan jou toegewezen stabiliteitsprojecten. Dit omvat zowel de operationele als de financiële opvolging. Je bent het intern en extern aanspreekpunt voor je projecten. je werkt in opdracht van particulieren, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, bedrijven en publieke instellingen.
Voor deze functie zoeken we een enthousiaste teamplager met een opleiding Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur Bouwkunde of Burgerlijk Ingenieur-Architect. Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en je beschikt over sterke leidinggevende capaciteiten. Je communiceert uitstekend in het Nederlands; een goede kennis van het Frans is een pluspunt. Je kan vlot overweg met programma’s zoals SCIA Engineer, Buildsoft Concrete, Autocad en Revit. Je bent sterk in plannen, coördineren en organiseren en je bent gedreven om vooropgestelde deadlines te halen.

Lees verder »
PROJECTINGENIEUR ENERGIE - EPB VERSLAGGEVER

PROJECTINGENIEUR ENERGIE – EPB VERSLAGGEVER

Je bent een onmisbare schakel binnen het team want je bent het aanspreekpunt voor projecten en vragen rond EPB-verslaggeving en energie-audits voor onze klanten. Na een inwerkperiode zal je verantwoordelijk zijn voor meerdere projecten die zelfstandig behandeld worden. Ons kantoor in Antwerpen of Gent zal de uitvalsbasis zijn; regelmatige verplaatsingen en klantencontacten maken deel uit van de job.
Voor deze uitdagende en gevarieerde functie zoeken we iemand met een bachelor- of masterdiploma Bouwkunde, Architectuur of Energie en een tweetal jaar ervaring als projectingenieur EPB / EPB-verslaggever. Iemand met een hands-on mentaliteit die met veel goesting en motivatie in een studiebureau in volle expansie aan de slag wil gaan.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top