BK Concept

Over ons

Wat meer over onszelf
Onder het mom van onbekend is onbemind willen we even de tijd nemen om onszelf voor te stellen. Als BK Concept zijn wij ondertussen meer als 5 jaar actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Doch schuilt er achter deze naam meer dan 20 jaar ervaring door het samengaan van 2 bedrijven in 2014. Op het moment van de samensmelting hebben wij er bewust voor gekozen om BK Concept uit te bouwen tot een sterk kwalitatief merk. Dit verdienen onze klanten.Daarom starten we ieder project vanuit onze vooropgestelde normen, visie en waarden. Deze normen, visie en waarden leven wij als persoon na, maar ook als bedrijf. Wij willen ieder project pro-actief aanpakken en opleveren met een superieure afwerking. Steeds willen wij onze processen verbeteren. Hiervoor communiceren wij open en transparant met onze samenwerkers en leveranciers. Maar ook met onze klanten want zij zijn onze belangrijkste ambassadeurs.
Waarmee kunnen weu helpen?
De meeste onder u zullen ons kennen van onze expertise op de renovatiemarkt. Doordat wij bouwen op een netwerk van 20 jaar kennis zijn er maar weinig onontgonnen gebieden in het renovatieproces dat uw project doormaakt. U kan bij ons terecht voor uw badkamerrenovatie, keukenrenovatie of totaalrenovatie. Natuurlijk kunnen wij de expertise die wij in deze soms toch uitdagende omstandigheden hebben opgedaan, op een vlotte manier vertalen om tevens uw nieuwbouwproject te begeleiden en uit te voeren.
BK Concept 2.0
Eind juni hebben we ons 3e filiaal geopend te Geel. Ook hier hebben we onze toonzaal op een zodanige manier ingericht dat we onze klanten een groot assortiment aan badkamerartikelen kunnen laten beleven. Tevens hebben we ons gamma uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Onze klanten verdienen de ervaring waarnaar ze op zoek zijn. Daar de technische expertise en know-how voor de installatie van deze producten al aanwezig was binnen BK Concept was het een logische stap om onze klanten deze wellness-ervaring aan te bieden met onze vertrouwde aanpak. Om uw wellness-ervaring op een niveau te brengen zodat het enkel goed genoeg is voor u, hebben wij een testruimte gecreëerd waarbij u onze spa’s, whirlpoolbaden en sauna’s kunt ervaren en op die manier uw wellness kunt samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kunt u uw investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken.
Eind oktober hebben we ons 4de filiaal geopend in Maaseik op de Eikerstraat. Dit filiaal is gespecialiseerd in alle soorten badkameroplossingen: van volledige douchecabines tot douchewanden en -deuren. In dit filiaal willen we samen met u een kwalitatieve badkamer configureren die aan al uw wensen voldoet. Daarom bieden we hier voornamelijk de expertise en innovatieve oplossingen voor mindervaliden en hulpbehoevenden. Zo groeit uw badkamer letterlijk en figuurlijk met u mee en worden onnodige ergernissen en gevaarlijke situaties vermeden.
Meer informatie? Breng dan zeker eens een bezoekje in één van onze toonzalen of via www.bkconcept.be of breng een bezoekje op onze stand 2205.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top