DPHousing – Uw renovatiepartner

DPHousing

Over ons

Renovatie in Antwerpen? Wij renoveren met kennis van zaken!
Heb je kleine of juist grote renovatieplannen? Vertrouw je renovatie in Antwerpen toe aan een gespecialiseerd renovatiebedrijf te Deurne, met een duidelijke visie en bergen ervaring. Zo ruimen renovatieplannen plaats voor een meer dan geslaagd project. DPHOUSING is thuis in renovaties in regio Antwerpen. Wij gaan voor een kwaliteitsvolle realisatie, met passie voor de stiel, aan een correcte prijs.

Van totaalservice tot totaalplaatje
Elk project is verschillend. Iedere klant is uniek. Bij ons geen bandwerk, maar maatwerk: DPHOUSING hecht veel belang aan een complete persoonlijke begeleiding om van je persoonlijke project een succes te maken. Inbegrepen in onze totaalservice: professioneel advies, materiaalkeuze, planning, coördinatie en opvolging van alle werkzaamheden. De realisatie van je renovatie gebeurt steeds door ons vast team, met ervaren vakmensen die uitblinken in hun eigen specialiteit. Zo geniet je van een vlotte communicatie, kwaliteitswerk en korte uitvoeringstermijn.

Eén aanspreekpunt
Vanaf de eerste voorbereidingen tot en met de na-service krijg je bij DPHOUSING te maken met één aanspreekpunt. Ga je voor een nieuwe badkamer, een keukentransformatie, een aanbouw of uitbouw, wil je je dak renoveren, je gevel isoleren of schilderwerken realiseren, … wij regelen alles voor jou. Strak, modern, landelijk of klassiek: dankzij heel wat materiaalkeuzes en de meest uiteenlopende technieken kan je alle kanten uit en slagen wij erin verschillende stijlen en budgetlijnen aan te kunnen bieden.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top