Skylux

Over ons

Als de zon niet bestond, dan was ook Skylux er niet. De zon is de reden van bestaan voor ons familiebedrijf. Zoals u weet, draait bij Skylux alles rond natuurlijk licht.

Skylux startte als een groothandel in glas en spiegels. Onze eerste lichtkoepels en lichtstraten zagen bijna 50 jaar geleden het daglicht Toen heetten we nog AG Plastics. Sinds 2018 positioneren we ons op de markt als Skylux.
Het zijn knappe oplossingen voor de industriële én de residentiele markt. Ook toen al droomden we ervan om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van daglicht. Een heel dankbare droom, want daglicht doet je goed, maakt je happy en is onmisbaar voor je gezondheid.

Vandaag staan onze oplossingen in heel Europa synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. En laat dat nu ook de troeven zijn van ons nieuwe gamma Skylux dakramen voor hellende daken.
We bouwen daarvoor verder op bestaande expertise want
Skylux nam recent de Limburgse KMO Nordag over. Dankzij deze overname combineren we de jarenlange knowhow van een lokale pionier met de expertise van een sterke Europese speler als Skylux.

Naast lichtkoepels voor het platte dak, kan Skylux vanaf nu dus ook dakramen aanbieden voor het hellende dak.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top