Adembenemende Van Eyck shutters

Een goede lichtverdeling in huis doet wonderen. Vandaag de dag is thuis tot rust komen namelijk belangrijker dan ooit en daglicht draagt hier optimaal aan bij. Volledig ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en heerlijk ontspannen. Met de veelzijdige raamdecoratie van Van Eyck shutters kunt u de juiste sfeer creëren in een handomdraai. Van Eyck shutters zijn tevens isolerend en zonwerend. Dit alles maakt Van Eyck shutters dé perfecte raamdecoratie voor uw huis.

Van Eyck shutters collectie
Van Eyck shutters biedt raamdecoratie aan die past binnen ieder interieur. Zo worden u 5 indrukwekkende collecties shutters aangeboden met ieder haar eigen unieke kenmerken. Welke woonstijl u ook heeft, van landelijk tot industrieel of van modern tot klassiek, Van Eyck shutters sluiten naadloos aan bij het geheel. Of u nu kiest voor de Cottage collectie met de van nature aanwezige houtnerven of voor de Special collectie met een strakke, moderne uitstraling, de shutters worden altijd volledig op maat gemaakt. Combineer uw wensen met ons maatwerk en geniet van uw eigen adembenemende Van Eyck shutters!

Van Eyck shutters perfect voor speciale raamvormen
Ook als u een raam heeft met een speciale vorm, zoals rond of driehoekig, zijn Van Eyck shutters uitermate geschikt. De shutters worden tot op de millimeter op maat gemaakt en zijn volledig ecologisch geproduceerd. Hierbij blijft de oorspronkelijke raamvorm behouden en accentueert u de unieke vorm van uw raam.

Van Eyck shutters op Wonen
Gedurende Wonen presenteert Van Eyck shutters haar uitgebreide collectie shutters en blinds. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom bij stand 4149 van 15 t.e.m. 23 januari 2022.