Ben jij trots op je woning?
Geveldesign-Houtbouw

Ben jij trots op je woning?

Als je al een paar jaar in je eigen woning woont, wordt dit na een tijd vanzelfsprekend. Je zegt minder trots “dit is mijn huis”. En dat is normaal, maar die oude liefde kan je terug aanwakkeren door je woning een nieuwe look te geven!

Delen:

Voor jezelf koop je regelmatig een nieuwe outfit, je interieur wordt regelmatig aangevuld en aangepast, je tuin krijgt zo nu en dan een opfrisbeurt, en zo kan ik nog even doorgaan. Maar de buitenkant van je woning? Die ziet er waarschijnlijk al decennialang hetzelfde uit.

Weet je nog dat je heel trots zei tegen iedereen “dit is mijn huis” toen je het net had aangekocht? Dit gevoel van trots over je woning kan je heel makkelijk terug aanwakkeren met een nieuwe gevelbekleding. Zo kan je voor elk concept en budget een gevelbekleding vinden die bij jou past.

Bij Geveldesign kan je terecht voor vele verschillende bekledingen. Zo denk ik bijvoorbeeld aan kaleien, pleister (zie foto), steenstrips, hout, beplating, etc.
Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het vinden van een bekleding voor elke thuis. Ook zijn zij opgeleid en getraind in het onderzoeken van de noden van je woning. Vele gebouwen zijn bijvoorbeeld toe aan een (extra) laag isolatie, of hebben vocht in de muren zitten. Ook voor deze problemen zijn er steeds gepaste oplossingen.

Raadpleeg onze expertise op onze website of vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze adviseurs.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top