Bouwformules: houtskelet, ruwbouw of sleutel-op-de-deur !

Beschrijving

Dewaele bouwt jouw houtskeletwoning altijd volledig op maat! Maar de mate van afwerking kies jij volledig zelf. Er zijn 3 veelvoorkomende bouwformules waar je uit kan kiezen:

1. Enkel het houtskelet
Kies je voor een woning waar Dewaele enkel het houtskelet plaatst? Dan ben je een echte doe-het-zelver! Dewaele produceert en plaatst het geraamte en de ramen om een wind-en waterdichte woning te creëren. Je kan er uiteraard ook voor kiezen de ramen zelf te plaatsen. De rest van de afwerking wordt voorzien door de bouwheer.

2. Gesloten ruwbouw
Kies je voor de formule ‘gesloten ruwbouw’, dan staat Dewaele niet alleen in voor het houtskelet en de ramen, maar worden ook alle grondwerken, dakwerken en gevelafwerkingen voorzien. Zo is je woning meteen klaar om aan de technieken en andere afwerkingen te beginnen.

3. Houtskeletbouw sleutel-op-de-deur
Dewaele kan jouw woning ook volledig afgewerkt afleveren. Denk maar aan ramen en deuren, vloeren, binnendeuren, keuken, sanitair, aansluitingen, … De woning wordt volledig instapklaar opgeleverd.

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over deadlines, want Dewaele regelt alles voor jou!

Bekijk hier onze realisaties

Andere bouwmogelijkheden
Naast deze 3 veelvoorkomende bouwformules, kan je er uiteraard ook voor een tussenvorm te kiezen, volledig op jouw maat.

Wil je als bouwheer bijvoorbeeld enkel de elektrische installatie voor jouw rekening nemen? Dat kan! Dewaele past zich helemaal aan aan jouw wensen.

Neem vrijblijvend contact op met Dewaele voor jouw houtskeletbouw op maat.

Media

Gallery

Website

Downloads

    Scroll naar top