Dewaele Vastgoedgroep zet voet op Limburgse bodem

Met de komst van Dewaele Vastgoedgroep in de provincie Limburg, zet de groep alvast haar ambities op scherp. In september gaf kersvers CEO, Sofie Spriet, aan dat de groep, in navolging van de visie om levenspartner in wonen en ondernemen te zijn in Vlaanderen en Brussel, vol wil inzetten op innovatie en groei. Die laatste doelstelling komt nu in een stroomversnelling. Met de komst van Limburg komt de teller op 44 vastgoedkantoren te staan. De laatste jaren kende de groep al een enorme groei met onder meer uitbreidingen in Antwerpen en Brussel. Vandaag zijn zij actief in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen én nu dus ook Limburg.

Dewaele Vastgoedgroep slaat hiervoor de handen in elkaar met An Beenders, zaakvoerster van vastgoedkantoor Immo Beenders uit Maaseik. Beenders moet als expansie- en integratieverantwoordelijke de komende jaren minstens vijf kantoren in de provincie openen via de combinatie van overnames en autonome groei.

“An is een ongelofelijk straffe dame die al meer dan 12 jaar haar eigen vastgoedkantoor runt in Maaseik en daarbij focust op innovatie binnen de vastgoedsector. We kennen haar nu al enige tijd en er was meteen een klik op vlak van DNA, lange termijnvisie en ambitie. An is wat ons betreft de perfecte persoon om Dewaele Vastgoedgroep in Limburg de komende jaren op de kaart te zetten.”

Sofie Spriet, CEO Dewaele Vastgoedgroep