Ontspan en geniet van de luxe van uw eigen wellness….

Beschrijving

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water. Een spa voor buiten verenigt verschillende functies die voor een optimale wellnessbelevenis zorgen: het warme water streelt zachtjes het gehele lichaam en geeft u een gevoel van gewichtloosheid. De spanning verdwijnt tijdens het baden in de buitenspa en er komt een diepe ontspanning voor in de plaats. De aangename hydromassage ontspant de spieren en neemt spanningen weg, terwijl de vrije blik op de natuur in combinatie met de frisse lucht voor nieuwe energie zorgt.

Uw persoonlijke thuisspa is een luxe waarvan u het hele jaar door kunt genieten. En wat voelt er nu meer als vakantie dan u in de winter, terwijl er ijs en sneeuw ligt, in het water van uw stomende buitenspa met een aangename temperatuur laten glijden? Dankzij de hoogwaardige materialen en de beste afwerking is de spa ontwikkeld voor een lange levensduur. Bovendien dringt er geen vocht van buiten naar binnen en kunt u uw buitenspa het hele jaar door gebruiken.

Eind juni hebben we ons 3e filiaal geopend te Geel. Ook hier hebben we onze toonzaal op een zodanige manier ingericht dat we onze klanten een groot assortiment aan badkamerartikelen kunnen laten beleven. Tevens hebben we ons gamma uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Onze klanten verdienen de ervaring waarnaar ze op zoek zijn. Daar de technische expertise en know-how voor de installatie van deze producten al aanwezig was binnen BK Concept was het een logische stap om onze klanten deze wellness-ervaring aan te bieden met onze vertrouwde aanpak. Om uw wellness-ervaring op een niveau te brengen zodat het enkel goed genoeg is voor u, hebben wij een testruimte gecreëerd waarbij u onze spa’s, whirlpoolbaden en sauna’s kunt ervaren en op die manier uw wellness kunt samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kunt u uw investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken.

Media

Gallery

Website

Downloads

Scroll naar top