Ontwerp je eigen unieke gevel!
Geveldesign-Houtbouw

Ontwerp je eigen unieke gevel!

Een gevelbekleding kiezen is soms een lastige zaak. Er zijn zeer veel mogelijkheden. Maar wist je dat je ook verschillende soorten gevelbekleding kan combineren?

Delen:

Zo is het heel populair om een combinatie te maken met pleister. Pleister is een zeer veelzijdige gevelbekleding. Dit doordat ze heel strak en neutraal is.

Om de woning een warmer karakter te geven, kan je pleister combineren met een houtsoort als padouk. Padouk heeft een zeer warme rode kleur. Zoals elke houtsoort vergrijst padouk ook, maar het warme karakter blijft bestaan.

Ook de combinatie van pleister en steenstrip is zeer populair. Dit omdat steenstrips een gewilde, maar duurdere gevelbekleding is. Door de twee bekledingen samen te voegen kan deze prijs gedrukt worden, terwijl er wel steenstrips in het geheel verwerkt worden.

Door te kiezen voor meerdere gevelbekledingen kan je ook spelen met optische illusies op je gevel. Zo kan je bijvoorbeeld een verticale strook verticaal geplaatst hout gebruiken om je woning hoger te doen lijken. Hierdoor wordt je woning meer dynamisch en uniek.

Onze adviseurs helpen je graag verder met de indeling van jouw project en gaan samen met jou op zoek naar het beste concept voor jouw woning, binnen jouw budget.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top