Screens of rolluiken – Welke voorzet zonwering voor je bestaande ramen?

Screens of rolluiken – Welke voorzet zonwering voor je bestaande ramen?

Voorzet screens of rolluiken: de 5 gelijkenissen
SolarFix screens of SolarBox rolluiken hebben heel wat gemeen. Beide fungeren als zonwering voor de buitenkant van je ramen, waardoor je binnen een aangename temperatuur behoudt op warme dagen. Maar ze hebben méér gelijkenissen dan je zou denken!

1. Esthetische oplossing voor bestaande ramen
De compacte rolluik- en screenkast integreert perfect in de gevel van je woning. We matchen de kleuren met de rest van je buitenschrijnwerk zodat alles 1 mooi geheel blijft.

Bovendien is de manier waarop de zonnepanelen in de kast zijn verwerkt uniek op de markt. Het design van de SolarFix screens en SolarBox rolluiken werd dan ook bekroond met een Red Dot Design Award!

2. Snelle plaatsing zonder ingrijpende werken
Het grote voordeel van voorzet screens en -rolluiken? We kunnen ze makkelijk én snel installeren op je bestaande ramen. En bovendien zonder kap- en breekwerk in je huis, want we hoeven geen elektrische kabels te trekken. Kortom, jouw interieur blijft zoals het was!

3. Werkt op zonne-energie
Kies voor gratis energie dankzij de 2 subtiel geïntegreerde zonnepanelen in de kast van de SolarFix en SolarBox.

De batterij heeft bovendien een 2x langere levensduur dan bij de modellen van de concurrentie. Dat betekent dat je je SolarFix zonnescreens en SolarBox voorzetrolluiken zonder problemen het ganse jaar door kan gebruiken. Oók wanneer er eens wat minder zon is!

4. Geluidsisolerende zonwering
Voorzet screens en –rolluiken worden op of in de dag van je bestaande ramen geplaatst. We moeten niet boren in de muur, waardoor er geen geluidslekken ontstaan.

5. Privacy wanneer jij die nodig hebt
Beide systemen bieden je privacy op elk moment van de dag. Bij screens is de doorkijk afhankelijk van de openingsfactor die je kiest. En bij rolluiken kies je zelf of je ze volledig of deels sluit.

Scroll naar top