Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Ontdek 125 inspirerende woningen

11/09/2017
Op zaterdag 23 en zondag 24 september, kan je 125 creatieve ruimtes ontdekken tijdens het openhuizenweekend ‘Mijn Huis Mijn Architect’.

Organisator de Orde van Architecten - Vlaamse Raad neemt je mee op ontdekkingsreis langs architecturale woningen in jouw buurt. Maak kennis met vakbekwame architecten en ontdek het verhaal van de bewoners. Architect en bouwheer staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden

Mijn Huis Mijn Architect 
© Luc Roymans & Tim Van de VeldeInbreiding versus uitbreiding


De rode draad van Mijn Huis Mijn Architect dit jaar is 'Creatief met ruimte: Inbreiding/Uitbreiding'. Twee begrippen die steeds meer invloed hebben op onze manier van bouwen én wonen.

'Inbreiding' is het verdichten van de bestaande dorps- of stadskern. Projecten die comfortabel, kwaliteitsvol en duurzaam wonen in een stedelijke context mogelijk maken staan dit jaar extra in de kijker. Met 'uitbreiding' kan je proeven van ruimtes die de diepte opzoeken of de hoogte ingaan.


Registreer je en krijg gratis toegang


Je kan alle deelnemende projecten het hele weekend gratis bezoeken. Het enige wat je moet doen, is je registreren op de website van Mijn Huis Mijn Architect. Daar vind je ook alle info over de woningen, ideaal om je bezoek goed voor te bereiden.

Wil je nog meer boeiende projecten rond het thema 'Inbreiding' ontdekken? Kom dan naar bis, bouw- en inspiratiesalon. Van 7 tot en met 15 oktober kan je in Flanders Expo de laureaten van de 9de bis architectuurwedstrijd bewonderen. Ontdek alle info op de bis-website.  

 

Mijn Huis Mijn Architect
© Tim Van de Velde & Piet-Albert Goethals - stør

bouw&reno, de bouw- en renovatiebeurs
Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
+32 (0)9 241 92 11
info@bouwreno.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer