Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Antwerp Expo krijgt een facelift

05/09/2018

antwerp expo
De lang aangekondigde verbouwingen zijn van start gegaan, Antwerp Expo krijgt die welverdiende facelift, met een nog te onthullen nieuwe branding én uitbreiding qua capaciteit.

Momenteel wordt de inkomzone 2 volledig gerenoveerd, de binnenkant van hal 4 kreeg een nieuw kleurtje en een nieuwe voorzetgevel voor hal 4 maakt het plaatje compleet. De tweede fase zal van start gaan tijdens de zomermaanden van 2019 en omvat de uitbreiding van hal 4 met een blackbox van zo'n 2000m² met een aparte ingang en onmiddellijke toegang vanop de nabijgelegen parking. Ideaal voor personeelsfeesten, product shows, recepties en andere gelegenheden.

De uitbreiding van 16 000m² naar 18 000m² moet ook meer ruimte geven aan bestaande beurzen die meer beleving willen creëren op de beursvloer, maar zal ook nieuwe internationale beurzen, corporate events en congressen aantrekken. Daarnaast hebben we onlangs de concessie kunnen verwerven van het camperterrein naast Antwerp Expo, wat ons de mogelijkheid geeft de parkingcapaciteit op deze zone te optimaliseren. Vast en zeker een bijkomende troef tijdens drukke op- en afbouwperiodes.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Breng een bezoekje aan bouw&reno!

bouw&reno, de bouw- en renovatiebeurs
Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
+32 (0)9 241 92 11
info@bouwreno.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer