Cateringpunten

bor

Geniet tijdens je beursbezoek van een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of een snel tussendoortje in een van onze cateringpunten.

Brasserie Marie & Luigi

Zin in 'Pure Belgian Food', een vegetarische hap of de echte Italiaanse keuken? Schuif dan aan tafel bij Brasserie Marie & Luigi (in de overgang tussen hal 1 en hal 2). Lokale verse seizoensgerechten worden aangevuld met pasta’s, pizza’s en salades. Nog een hongertje na de maaltijd? Proef dan een van de zoetigheden.

                                   
                                   

Charlie's

Wil je de drukte van de beurs even ontvluchten? Dan kan je terecht bij Charlie's burgers en salads, op de eerste verdieping tussen hal 1 en hal 4. Je vindt er stevige hamburgers en frisse slaatjes.

                                
                                

Winterbar

In de winterbar in hal 2 kan je even pauzeren bij een verse snack (croque, soep, quiche, pizzabaguette ...). Of wat dacht je van een glaasje cava een biertje of een gin-tonic?

                    

Fast & Fresh

Voor een snelle, verse hap moet je bij Fast & Fresh zijn. Je vindt er biobroodjes, (pasta)salades, soep, croques ... maar ook dessertjes en lekkere koffie.
Leuk weetje: alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar!

                                     
                                      

bouw&reno, de bouw- en renovatiebeurs
Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
+32 (0)9 241 92 11
info@bouwreno.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer