Neem deel aan bouw&reno

Bekijk hier de facts & figures van onze bouw- en renovatiebeurs. Heeft u interesse om exposant te worden? Neem contact met ons op via het contactformulier en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Wat zeggen exposanten en bezoekers?

Facts & Figures

90 %
van de bezoekers

komt met concrete
(ver)bouwplannen naar bouw&reno

94 %
van de bezoekers

start hun (ver)bouwproject
binnen de 2 jaar

88 %
van de bezoekers

koopt op de beurs of vraagt een offerte aan

83 %
van de exposanten

raadt een deelname aan bouw&reno aan

3 redenen om deel te nemen

 

Boost uw naamsbekendheid en uw imago

Op 9 dagen laten we 30.000 kwalitatieve bezoekers zo’n 250 exposanten ontdekken via een vast wandelparcours in de vernieuwde Antwerp Expo. Bouw&reno is het ideale moment om alles uit de kast te halen en uw naamsbekendheid te boosten. Driekwart van onze exposanten vindt dan ook hun deelname (zeer) belangrijk voor het bedrijf.

Deelnemende exposant van bouw&reno 2019
Keuken nocturne van bouw&reno

Nocturne van bouw&reno

Op vrijdag 15 januari zetten onze exposanten het laatste weekend al knallend in. Exposanten verwennen hun potentiële bezoekers op deze avond extra hard en wij zorgen voor extra sfeer op de beurs door o.a. een bandje. (Ver)bouwers kunnen op deze nocturne bouw&reno tot 22u bezoeken. 

86% terugkerende exposanten

86% van de exposanten was tevreden met hun deelname aan bouw&reno en gaf aan de volgende editie opnieuw te willen deelnemen. Wil u ook deelnemen? Vraag nu vrijblijvende informatie en wij nemen persoonlijk contact met je op.

Wilt u deelnemen aan bouw&reno?

Vul het onderstaande contactformulier in om vrijblijvende informatie te ontvangen of stuur een mail naar info@bouwreno.be. Wij nemen persoonlijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en te luisteren naar uw wensen. Klikt het? Dan begeleiden we u graag om van uw deelname aan bouw&reno een succes te maken.

Lees hier de algemene voorwaarden tot deelname

Scroll naar top