Verbouwboek

 Veel bouwwijsheid zit verborgen in de boeken. Zo ook in de 300 pagina’s van ‘Verstandig Bouwen en Renoveren‘. Dit boek haalt het hele bouwproces van a tot z uit de doeken op een heldere manier. Op die manier kom je alles te weten over technieken, reglementering, trends etc. 

Gratis professioneel  advies in groep

Kan je wel wat professionele hulp gebruiken tijdens je verbouwing? Dan is het misschien handig om een groepssessie bij te wonen. 

 

Gratis persoonlijk advies op maat

Zit je met een specifieke vraag waar je al nachten van wakker ligt? Kom langs bij een expert voor een persoonlijke adviessessie. 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je meer te weten komen over bouw&reno? Schrijf je in op de nieuwsbrief voor meer nieuwtjes.

 

Verstandig Bouwen en Renoveren

Met zijn 300 pagina’s legt het boek ‘Verstandig Bouwen en Renoveren‘ het hele bouwproces klaar en duidelijk uit. Normaal gezien betaal je €29 in de winkel voor het boek met de nieuwste trends en ontwikkelingen, maar via bouw&reno is het ook volledig gratis te verkrijgen. Wat moet je hiervoor doen?

  1. een enqûete invullen
  2. een officieel bouwdocument voorleggen van maximum 1 jaar oud.

Reserveer je gratis exemplaar online en haal deze af op de stand van Livios op bouw&reno.

cover verstandig bouwen en renoveren
gratis bouwboek verstandig bouwen en renoveren

Mijn Verstandige Verbouwing

Misschien heb je niet meteen nood aan 300 pagina’s aan info, maar wel gerichte info over je badkamer? Dan is er ook het gratis magazine ‘Mijn Verstandige Verbouwing’. Het magazine omvat richtprijzen, productinfo, reportages etc. over een thema naar jouw keuze. Deze thema’s zijn:

  1. Badkamer & Welness
  2. Isolatie & Ventilatie
  3. Vewarming & Koeling
  4. Ramen & Deuren
  5. Keukens & Huishoudtoestellen
Scroll naar top