Haal alles uit je beursdeelname

Wil je uitpakken met je beurscampagne, veel leads verzamelen of je bedrijf extra in de kijker zetten op de beursvloer of online? Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt!

Win een creditnota van € 2.500

Zet je bedrijf extra in de kijker

Download het promomateriaal

Nodig je contacten nog gemakkelijker uit

1. Win een creditnota van € 2.500

Deel je gratis ticketlink met je contacten. Lees hier waar je die vindt.

Laten we onze krachten bundelen en van Bouw&reno een topeditie maken. Als extra motivatie om je contacten uit te nodigen, hebben we een stevige prijzenpot voorzien. De top 3 van exposanten die het meeste bezoekers aanbrengt, wint onderstaande prijzen. 

En er is nog meer: breng je minstens 75 bezoekers aan, dan wint je een Facebookpost op de Bouw&reno-pagina t.w.v. € 100. Redenen genoeg dus om jouw gedrukte én digitale uitnodigingen massaal te verspreiden!

Lees het volledige wedstrijdreglement

2. Zet je bedrijf in de kijker

Zet je stand, beursactie of product in de kijker via onze 18 promoacties op de beursvloer en online. Plaats je logo op het beursplan, wees prominent aanwezig aan de Bouw&reno-ingang of val op in een beursnieuwsbrief naar zo’n dan 100.000 kwalitatieve contacten.

Extra promo kan vanaf € 100 maar wacht niet te lang want er zijn al enkele acties uitverkocht.

Heb je interesse in een actie? Laat het ons weten!

3. Download het marketingmateriaal

Heb je een meesterlijk campagneplan in je hoofd, maar mis je nog enkele zaken van Bouw&reno? Dan ben je hier op de juiste plaats! Download de logo’s, banners, headers … om jouw deelname aan Bouw&reno de wereld in te sturen.

4. Nog gemakkelijker uitnodigen?

Wij sturen voor je een uitnodigingsmail naar jouw contacten!

Om het je nog gemakkelijker te maken om jouw contacten uit te nodigen, hebben we enkele gratis uitnodigingsservices voor je klaar.

Geen tijd om een nieuwsbrief met een gratis uitnodiging uit te sturen? Wij doen het voor jou! Upload voor 5 januari jouw contactenlijst op het exposantenplatform My Easyfairs (GDPR-proof). Wij bezorgen je een voorbeeldmail waarin je wordt uitgelicht en sturen het uit op een tijdstip naar keuze.

Niet gevonden wat je zocht of interesse in een promoactie? Contacteer ons!

Hannelore Schauvliege

Scroll naar top