Haal alles uit uw beursdeelname

Wilt u uitpakken met uw beurscampagne, veel leads verzamelen of uw bedrijf extra in de kijker zetten op de beursvloer of online? Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft!

Win een creditnota van € 2.500

Zet uw bedrijf extra in de kijker

Download het promomateriaal

Nodig uw contacten nog gemakkelijker uit

1. Win een creditnota van € 2.500

Deel uw gratis ticketlink met uw contacten. Lees hier waar u die vindt.

Laten we onze krachten bundelen en van Bouw&reno een topeditie maken. Als extra motivatie om uw contacten uit te nodigen, hebben we een stevige prijzenpot voorzien. De top 3 van exposanten die het meeste bezoekers aanbrengt, wint onderstaande prijzen. 

En er is nog meer: brengt u minstens 75 bezoekers aan, dan wint u een Facebookpost op de Bouw&reno-pagina t.w.v. € 100. Redenen genoeg dus om uw gedrukte én digitale uitnodigingen massaal te verspreiden!

Lees het volledige wedstrijdreglement

2. Zet uw bedrijf in de kijker

Zet uw stand, beursactie of product in de kijker via onze 15 promoacties op de beursvloer en online. Plaats uw logo op het beursplan, wees prominent aanwezig aan de Bouw&reno-ingang of val op in een beursnieuwsbrief naar zo’n dan 65.000 kwalitatieve contacten.

Extra promo kan vanaf € 100 maar wacht niet te lang want er zijn al enkele acties uitverkocht.

Heeft u interesse in een actie? Laat het ons weten!

3. Download het marketingmateriaal

Heeft u een meesterlijk campagneplan in uw hoofd, maar mist u nog enkele zaken van Bouw&reno? Dan bent u hier op de juiste plaats! Download de logo’s, banners, headers … om uw deelname aan Bouw&reno de wereld in te sturen.

4. Nog gemakkelijker uitnodigen?

Om het u nog gemakkelijker te maken om uw contacten uit te nodigen, hebben we enkele gratis uitnodigingsservices voor u klaar. 

Gebruik onze gratis invitation service

Geen tijd om een nieuwsbrief met een gratis uitnodiging uit te sturen? Wij doen het voor u! Upload voor 18 december uw contactenlijst op het exposantenplatform My Easyfairs (GDPR-proof). Wij bezorgen u een voorbeeldmail waarin u wordt uitgelicht en sturen het uit op een tijdstip naar keuze.

kant-en-klare social mediaposts

Wil u uw contacten uitnodigen via Facebook, Instagram, Whatsapp of mail? Gebruik onze kant-en-klare gepersonaliseerde berichten met uw gratis persoonlijke ticketlink, logo, standnaam en -nummer. Eind december ontvangt u die via een mail van het Bouw&reno-team.

sfeerbeelden bouw&reno

Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redboinsai

Niet gevonden wat u zocht of interesse in een promoactie? Contacteer ons!

Hannelore Schauvliege

Scroll naar top