Plan je bezoek

We verwelkomen je graag in Antwerp Expo van 14 t.e.m. 22 januari 2023. 

Bereid je bezoek aan dé bouw- en renovatiebeurs op voorhand voor met deze praktische informatie. 

Openingsuren

Week: 13u > 18u
Weekend: 10u > 18u
Nocturne: vrijdag 20 januari 13u > 22u

Locatie

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Huisdieren niet toegelaten

Huisdieren zijn verboden op onze beurs. Enkel assistentiehonden zijn toegelaten mits correcte uitrusting en papieren. 

EF-COV-icon-Valid-COVID-pass-1-1019x1024

Coronamaatregelen

Op bouw&reno zijn een Covid Safe Ticket en een mondmasker verplicht. Lees hier aandachtig onze huisregels voor een veilig beursbezoek.

Tickets

Registreer je vooraf met je code of koop je online ticket: €5
Gratis toegang voor kinderen t.e.m. 16 jaar vergezeld door een volwassene.

Hoe bereik ik Antwerp Expo?

Met de auto

Antwerp Expo is vanuit alle hoeken van het land vlot te bereiken. Zelfs de noorderburen kunnen Antwerp Expo gemakkelijk bereiken. 

  • Vanuit Brussel: via de E19, neem afrit 5A ‘Antwerpen-Centrum’, volg richting ‘Singel-Zuid’, sla aan de tweede verkeerslichten linksaf de Jan van Rijswijcklaan in.
  • Vanuit Gent: via de E17, neem afrit 5 ‘Wilrijk/Berchem’ op de ring.
  • Vanuit Turnhout, Hasselt of Breda: volg de ring richting Brussel, neem afrit 5 ‘Wilrijk’, volg de pijlen naar ‘Antwerp Expo’.

Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage-emissiezone

Parking

Tijdens Bouw&reno kan je betalend parkeren op de bewaakte bezoekersparking ‘camping Vogelzanglaan’ naast Antwerp Expo. Bij het inrijden betaal je rechtstreeks een dagtarief van €7 aan de bewaker. 

Rolstoelgebruikers vinden aan beide ingangen van Antwerp Expo aangepaste parkeerplaatsen.

Parkeer je liever gratis? In de buurt van Antwerp Expo kan je gratis op de openbare weg parkeren in de Vogelzanglaan of de Jan Van Rijswijcklaan met parkeerschijf (2 uur gratis met parkeerschijf).

Met het openbaar vervoer

Kom zonder zorgen naar Bouw&reno met het openbaar vervoer. 

  • Met de trein: rij tot aan Antwerpen-Centraal en neem tram 2 richting Hoboken of tram 6 richting Olympiade (zij stoppen voor de ingang van Antwerp Expo).
  • Met de tram: neem tram 2 (Merksem-Hoboken) of tram 6 (Luchtbal-Olympiade).
  • Met de bus: neem bus 17 (Rijnkaai-UZA Wilrijk) of bus 22 (Groenplaats-UZA Wilrijk).

Met de fiets

Snel en vlot naar Antwerp Expo met een Velo’ke? Dat kan! Aan Antwerp Expo vind je een station waarin je je gehuurde stadsfiets kan plaatsen.

Of neem je eigen fiets en plaats haar in de fietsenstalling rechts van de inkomhal.

Veelgestelde vragen

Voor je bezoek

Ga naar de ticketpagina op onze website en klik op ‘registreer je’. Vul nadien je registratiecode in en klik op volgende. Doorloop de volgende stappen.

Lukt het niet om je online te registreren? Breng je uitnodiging met registratiecode mee naar Bouw&reno en aan de ingang van onze beurs helpt een hostess je graag verder. 

Heb je een registratiecode ingegeven, maar krijg je een foutmelding?

Bekijk de code aandachtig. Vervang de letter O door het cijfer 0 of andersom. En check of er geen overbodige spaties, kleine letters of hoofdletters zijn ingegeven. 

Na je registratie ontvang je je ticket(s) in je mailbox. Print je ticket(s) uit, of nog beter, neem ze digitaal op je smartphone of tablet mee en toon het aan de ingang van de beurs. Zorg ervoor dat de barcode/QR-code goed zichtbaar is. Ter plaatse hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa, je mag meteen doorlopen naar de scanning.

Print je ticket af en breng het mee naar Bouw&reno. Zorg ervoor dat de barcode/QR-code goed zichtbaar is. Ter plaatse hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa, je mag meteen doorlopen naar de scanning.

Geen printer thuis? Geen probleem, toon aan de scanning de barcode op je smartphone of tablet. Zoom in op de barcode en zorg ervoor dat de helderheid van je scherm voldoende hoog staat.

Na je online aankoop kom je op het bevestigingsscherm terecht met de link naar jouw ticket.

Per ongeluk weggeklikt? Geen probleem want je ontvangt ook een bevestigingsmail met jouw ticketlink.
Mail niet ontvangen? Check dan zeker of de mail niet in je prullenbak of bij je spam is terechtgekomen.
Ook daar niet te vinden? Stuur ons dan een mailtje via info@bouwreno.be.

Nee. Tickets worden nooit terugbetaald.

Nee. We maken geen facturen op voor de aankoop van toegangstickets.

Kinderen t.e.m. 16 jaar krijgen gratis toegang, als ze vergezeld zijn door een volwassene met een geldige toegangskaart. Vergeet de identiteitskaarten van je kinderen niet mee te nemen, zo ontstaan er zeker geen misverstanden. 

Nee. Er zijn geen speciale tarieven maar wel de nodige voorzieningen voor personen met een beperking.

Tijdens je bezoek

Ja, maar online registreren is ten sterkste aanbevolen. Door vooraf je ticket aan voordeeltarief te kopen garanderen we je een vlot en veilig beursbezoek.

Nee. Vanwege de coronamaatregelen is er deze editie geen kinderopvang. Kinderen t.e.m. 16 jaar kunnen gratis onder begeleiding van een volwassene de beurs bezoeken. Vraag een gratis verdwaalbandje aan de infobalie.

Nee. Ook elektronische sigaretten zijn verboden.

Nee. Ook kleine huisdieren niet, ook niet in tas of buggy of aan de leiband. We laten enkel assistentiehonden (met papieren en correcte uitrusting) toe.

Ja. Maak verbinding met het netwerk ‘Antwerp Expo’.

Ja, voor een klein bedrag kan u spullen achterlaten in de verstiaire. Vergeet je spullen aan het einde van je bezoek niet op te pikken want de vestiaire sluit als de beurs sluit. Verder gelden dezelfde regels als op alle openbare plaatsen: laat niets onbewaakt achter of de security pikt het op. En pas op je spullen: wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of schade.

Ja. In de cateringpunten op de beurs kan genieten van een lekker drankje en heerlijke (voorverpakte) maaltijd. De verkoop van voedsel gebeurt volgens de opgelegde coronamaatregelen.

Ja. Alle hallen en alle sanitaire voorzieningen in de hallen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers (enkel de toiletten in de inkomhal niet). Er zijn rolstoelen beschikbaar die je gratis kan gebruiken bij afgifte van je identiteitskaart. Vraag ernaar aan de infobalie of reserveer een rolstoel voor je bezoek met een mailtje naar info@bouwreno.be. Vóór de beide hoofdingangen van Antwerp Expo zijn er speciale parkeerstroken voorzien voor mensen met een beperking.

Opgelet: In de hallen van Antwerp Expo zijn er enkele steile hellingen. Indien je hulp nodig heeft bij een helling kan je altijd de organisatie, medewerkers en exposanten aanspreken. We helpen je graag verder.

Ja. Vraag een polsbandje of stempel aan de infobalie. Zo geraak je vlot terug binnen.

Na je bezoek

Ben je iets verloren en ben je nog in Antwerp Expo? Meld je dan aan bij de infobalie aan de ingang van de beurs. Ben je al terug thuis? Geef ons dan een seintje op +32 3 260 81 20.

De foto’s verschijnen op onze Facebookpagina of Instagrampagina. Heeft onze fotograaf je gespot? Vergeet jezelf dan niet te taggen!

Wij behouden ons het recht om foto’s en video’s, gemaakt door het Bouw&reno-team, te gebruiken in onze on- en offline communicatie. Wenst u dit liever niet? Spreek onze fotografen aan op de beurs.

Heb je nog vragen?

Heb je de antwoorden op je vragen niet gevonden of heb je opmerkingen? Contacteer het Bouw&reno-team. We helpen je graag verder.

Huisdieren niet toegelaten

Huisdieren zijn verboden op onze beurs. Enkel assistentiehonden zijn toegelaten mits correcte uitrusting en papieren. 

Gratis kinderopvang

Tijdens de beurs voorzien wij op zaterdag en zondag van 10u tot 18u gratis kinderopvang voor kinderen tussen 4 en 10 jaar (max. 3 uur). 

Toegangsprijs

Aan de kassa: € 10
Online ticket: € 5
Kinderen tot en met 16 jaar: gratis (indien vergezeld van een volwassene met een geldig ticket)

Voor je bezoek

Print je ticket af en breng het mee naar bouw&reno. Zorg ervoor dat de barcode/QR-code goed zichtbaar is. Ter plaatse hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa, je mag meteen doorlopen naar de scanning.

Geen printer thuis? Geen probleem, toon aan de scanning de barcode op je smartphone of tablet. Zoom in op de barcode en zorg ervoor dat de helderheid van je scherm voldoende hoog staat.

Na je online aankoop kom je op het bevestigingsscherm terecht met de link naar jouw ticket.

Per ongeluk weggeklikt? Geen probleem want je ontvangt ook een bevestigingsmail met jouw ticketlink.
Mail niet ontvangen? Check dan zeker of de mail niet in je prullenbak of bij je spam is terechtgekomen.
Ook daar niet te vinden? Kom dan gewoon naar de beurs en we printen je ticket voor jou uit.

Nee. Tickets worden nooit terugbetaald.

Nee. We maken geen facturen op voor de aankoop van toegangstickets.

Ja. Met je ticket voor de nocturne van bouw&reno kan je ook op andere dagen de beurs bezoeken. En vice versa. Met je gewone ticket kan je dus ook naar de nocturne van bouw&reno komen.

Kinderen t.e.m. 16 jaar krijgen gratis toegang, als ze vergezeld zijn door een volwassene met een geldige toegangskaart. Vergeet de identiteitskaarten van je kinderen niet mee te nemen, zo ontstaan er zeker geen misverstanden. Wist je dat er op zaterdag en zondag gratis kinderopvang is?

Stippelen jouw kinderen graag hun eigen route uit? Vraag dan bij onze hostessen naar een gratis verdwaalbandje.

Nee. Er zijn geen speciale tarieven maar wel de nodige voorzieningen voor personen met een beperking.

Tijdens je bezoek

Ja. Aan de kassa kan je zowel met cash als met de betaalterminal betalen. De betaalterminal accepteert VISA, Mastercard en Maestro.

Ja. Er is gratis opvang voor kinderen van 4 tot 10 jaar op zaterdag en zondag van 10u tot 18u30 (maximum 3 uur).
Gaan je kinderen liever mee op verkenning door de beurs? Vraag dan een gratis verdwaalbandje aan de infobalie.

Nee. Ook elektronische sigaretten zijn verboden.

Nee. Ook kleine huisdieren niet, ook niet in tas of buggy of aan de leiband. We tolereren alleen assistentiehonden (met papieren en correcte uitrusting).

Ja. Maak verbinding met het netwerk ‘Antwerp Expo’.

Ja, voor een klein bedrag kan u spullen achterlaten in de verstiaire. Vergeet je spullen aan het einde van je bezoek niet op te pikken want de vestiaire sluit als de beurs sluit. Verder gelden dezelfde regels als op alle openbare plaatsen: laat niets onbewaakt achter of de security pikt het op. En pas op je spullen: wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of schade.

Ja. In de gang tussen hal 1 en Brasserie Marie-Luigi. Vrij te gebruiken met een inworp van een € 2-stuk. Opgelet: het aantal is beperkt.

Ja. in bijna elke hal is er wel een cateringpunt te vinden. Van Vlaamse klassiekers en croques, over pasta’s en pizza’s tot fancy amuses. Er is voor elk wat wils!

Ja. Alle hallen en alle sanitaire voorzieningen in de hallen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers (enkel de toiletten in de inkomhal niet). Er zijn rolstoelen beschikbaar die je gratis kan gebruiken bij afgifte van je identiteitskaart. Vraag ernaar aan de infobalie of reserveer een rolstoel voor je bezoek met een mailtje naar info@bouwreno.be. Vóór de beide hoofdingangen van Antwerp Expo zijn er speciale parkeerstroken voorzien voor mensen met een beperking.

Opgelet: In de hallen van Antwerp Expo zijn er enkele steile hellingen. Indien u hulp nodig heeft bij een helling kan u altijd de organisatie, medewerkers en exposanten aanspreken. We helpen u graag verder.

Ja. Vraag een polsbandje aan de infobalie. Zo geraak je vlot terug binnen.

Na je bezoek

Ben je iets verloren en ben je nog in Antwerp Expo? Meld je dan aan bij de infobalie aan de ingang van de beurs. Ben je al terug thuis? Geef ons dan een seintje op +32 3 260 81 20.

De foto’s verschijnen op onze Facebookpagina. Heeft onze fotografe je gespot? Vergeet jezelf dan niet te taggen!

Wij behouden ons het recht om foto’s en video’s, gemaakt door het bouw&reno-team, te gebruiken in onze on- en offline communicatie. Wenst u dit liever niet? Spreek onze fotografen aan op de beurs.

Scroll naar top