Plan je bezoek

We verwelkomen je graag in Antwerp Expo van 11 t.e.m. 19 januari 2025. 

Bereid je bezoek aan dé bouw- en renovatiebeurs op voorhand voor met deze praktische informatie. 

Openingsuren

Week: 13u > 18u
Weekend: 10u > 18u
Nocturne: vrijdag 17 januari 13u > 22u
(gratis van maandag t.e.m. donderdag van 16u tot 18u)

Locatie

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

gratis toegang voor kinderen

Gratis toegang voor kinderen t.e.m. 16 jaar vergezeld door een volwassene.

Huisdieren niet toegelaten

Huisdieren zijn verboden op onze beurs. Enkel assistentiehonden zijn toegelaten mits correcte uitrusting en papieren. 

Tickets

Registreer je vooraf met je code of koop je online ticket: € 6.

Hoe bereik ik Antwerp Expo?

Wist je dat Bouw&reno meebouwt aan een betere wereld voor morgen?
Met het ondertekenen van het ‘Net Zero Carbon Events Pledge’ maakten we de belofte om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat doen we o.a. door ons energieverbruik te reduceren, te investeren in zonnepanelen en onze afvalberg te verminderen. En dat is nog maar een begin! Om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn, hebben we jouw hulp nodig. Draag samen met ons je steentje bij en kies voor een milieuvriendelijk transportmiddel.

Parking Bouw&reno

Met het openbaar vervoer

Kom zonder zorgen naar Bouw&reno met het openbaar vervoer. 

  • Met de trein: rij tot aan Antwerpen-Centraal en neem tram 2 richting Hoboken of tram 6 richting Olympiade (zij stoppen voor de ingang van Antwerp Expo).
  • Met de tram: neem tram 2 (Merksem-Hoboken) of tram 6 (Luchtbal-Olympiade).
  • Met de bus: neem bus 17 (Rijnkaai-UZA Wilrijk) of bus 22 (Groenplaats-UZA Wilrijk).

Met de fiets of step

Snel en vlot naar Antwerp Expo met een elektrische deelstep of -fiets van Bird, Lime of Poppy of een Velo’ke? Dat kan! Aan Antwerp Expo vind je een station waarin je je gehuurde stadsfiets, een velo’ke, kan plaatsen.

Of neem je eigen fiets en plaats haar in de fietsenstalling rechts van de inkomhal.

Met de auto

Antwerp Expo is vanuit alle hoeken van het land vlot te bereiken. Zelfs de noorderburen kunnen Antwerp Expo gemakkelijk bereiken. 

  • Vanuit Brussel: via de E19, neem afrit 5A ‘Antwerpen-Centrum’, volg richting ‘Singel-Zuid’, sla aan de tweede verkeerslichten linksaf de Jan van Rijswijcklaan in.
  • Vanuit Gent: via de E17, neem afrit 5 ‘Wilrijk/Berchem’ op de ring.
  • Vanuit Turnhout, Hasselt of Breda: volg de ring richting Brussel, neem afrit 5 ‘Wilrijk’, volg de pijlen naar ‘Antwerp Expo’.

Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage-emissiezone

Parking

Tijdens Bouw&reno kan je betalend parkeren op de bewaakte bezoekersparking ‘camping Vogelzanglaan’ naast Antwerp Expo (Vogelzanglaan 7 – 9 2020 Antwerpen). Bij het inrijden betaal je rechtstreeks een dagtarief van € 8 aan de bewaker. 

Rolstoelgebruikers vinden aan de ingang van Antwerp Expo op de Jan Van Rijswijcklaan aangepaste parkeerplaatsen.

Zoek je een parkeerplaats waar je je elektrische wagen kan opladen? Dat kan aan het Allego oplaadpunt op de Vogelzanglaan.

Parkeer je liever gratis? In de buurt van Antwerp Expo kan je gratis op de openbare weg parkeren in de Vogelzanglaan of de Jan Van Rijswijcklaan met parkeerschijf (2 uur gratis met parkeerschijf).

Veelgestelde vragen

Voor je bezoek

Ga naar de ticketpagina op onze website en klik op ‘registreer je’. Vul nadien je registratiecode in en klik op volgende. Doorloop de volgende stappen.

Lukt het niet om je online te registreren? Breng je uitnodiging met registratiecode mee naar Bouw&reno en aan de ingang van onze beurs helpt een hostess je graag verder. 

Heb je een registratiecode ingegeven, maar krijg je een foutmelding?

Bekijk de code aandachtig. Vervang de letter O door het cijfer 0 of andersom. En check of er geen overbodige spaties, kleine letters of hoofdletters zijn ingegeven. 

Na je registratie ontvang je je ticket(s) in je mailboxJe hoeft je ticket niet af te printen. Toon aan de scanning je ticket met barcode op je smartphone of tablet. Zoom in op de barcode en zorg ervoor dat de helderheid van je scherm voldoende hoog staat.

Ter plaatse hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa, je mag meteen doorlopen naar de scanning.

Je hoeft je ticket niet af te printen. Toon aan de scanning je ticket met barcode op je smartphone of tablet. Zoom in op de barcode en zorg ervoor dat de helderheid van je scherm voldoende hoog staat.

Ter plaatse hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa, je mag meteen doorlopen naar de scanning.

Na je online aankoop kom je op het bevestigingsscherm terecht met de link naar jouw ticket.

  • Per ongeluk weggeklikt? Geen probleem want je ontvangt ook een bevestigingsmail met jouw ticketlink.
  • Mail niet ontvangen? Check dan zeker of de mail niet in je prullenbak of bij je spam is terechtgekomen.
  • Ook daar niet te vinden? Stuur ons dan een mailtje via info@bouwreno.be.

Nee. Tickets worden nooit terugbetaald.

Nee. We maken geen facturen op voor de aankoop van toegangstickets.

Ja. Met je ticket kan je naar de nocturne komen.

Ja, kinderen t.e.m. 16 jaar krijgen gratis toegang, als ze vergezeld zijn door een volwassene met een geldige toegangskaart. Vergeet de identiteitskaarten van je kinderen niet mee te nemen, zo vermijden we misverstanden aan de scanning.

Nee. Er zijn geen speciale tarieven maar wel de nodige voorzieningen voor personen met een beperking.

Nee. Je kan de naam op je ticket niet wijzigen, maar iemand anders kan wel met een ticket op jouw naam naar binnen.

Met een ticket met barcode uit een krant of magazine kan je rechtstreeks naar de beurs. Je hoeft je dus nergens te registreren.

Heb je een uitnodiging met gratis registratiecode (zonder barcode) uit een krant of magazine? Dan moet je je wel registreren via www.bouwreno.be/tickets.

Tijdens je bezoek

Ja, aan de kassa kan je (elektronisch) betalen. 

Nee. Ook elektronische sigaretten zijn verboden.

Nee. Dieren zijn helaas niet toegelaten op onze beurs. Ook kleine huisdieren niet, ook niet in tas of buggy of aan de leiband. We laten enkel assistentiehonden (met papieren en correcte uitrusting) toe.

Ja. Maak verbinding met het netwerk ‘Antwerp Expo’.

Ja, voor een klein bedrag kan je je spullen achterlaten in de verstiaire. Vergeet je spullen aan het einde van je bezoek niet op te pikken want de vestiaire sluit als de beurs sluit.

Verder gelden dezelfde regels als op alle openbare plaatsen: laat niets onbewaakt achter of de security pikt het op. En pas op je spullen: wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of schade.

Ja, aan de ingang krijg je een gratis gedetailleerd beursplan. Daarin vind je een handige exposantenlijst, het beursplan en een overzicht van alle adviessessies.

Ja. In de cateringpunten op de beurs kan je genieten van een lekker drankje en heerlijke maaltijd. In ieder cateringpunt vind je ook veganistische en/of vegetarische maaltijden.

Ja. Alle hallen en alle sanitaire voorzieningen in de hallen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers (enkel de toiletten in de inkomhal niet).

Er zijn rolstoelen beschikbaar die je gratis kan gebruiken bij afgifte van je identiteitskaart. Vraag ernaar aan de infobalie of reserveer een rolstoel voor je bezoek met een mailtje naar info@bouwreno.be. Vóór de beide hoofdingangen van Antwerp Expo zijn er speciale parkeerstroken voorzien voor mensen met een beperking.

Opgelet: In de hallen van Antwerp Expo zijn er enkele steile hellingen. Indien je hulp nodig hebt bij een helling kan je altijd de organisatie, medewerkers en exposanten aanspreken. We helpen je graag verder.

Ja. Vraag een polsbandje of stempel aan de infobalie. Zo geraak je vlot terug binnen.

Ja. Je mag je bagage bijhouden tijdens je beursbezoek, maar je kan je bagage ook tegen betaling achterlaten in de vestiaire.

Bezoek met kinderen

Ja, kinderen t.e.m. 16 jaar krijgen gratis toegang, als ze vergezeld zijn door een volwassene met een geldige toegangskaart. Vergeet de identiteitskaarten van je kinderen niet mee te nemen, zo vermijden we misverstanden aan de scanning.

Nee. Kinderen t.e.m. 16 jaar kunnen gratis onder begeleiding van een volwassene de beurs bezoeken. Vraag een gratis verdwaalbandje aan de infobalie.

Ja. De verschoningstafels vind je in alle mindervalidetoiletten en in de vrouwentoiletten die voor iedereen toegankelijk zijn. Voor een toiletbezoek betaal je € 0,60 (cash of payconiq).

Ja. Onze hallen zijn toegankelijk met een buggy of rolstoel.

Ja, in de Winterbar zijn er kinderstoelen beschikbaar.

In onze cateringpunten is er geen microgolfoven aanwezig. Maar je kan wel terecht in het Business Point voor exposanten in hal 4

Na je bezoek

Ben je iets verloren en ben je nog in Antwerp Expo? Meld je dan aan bij de infobalie aan de ingang van de beurs. Ben je al terug thuis? Geef ons dan een seintje via info@bouwreno.be.

De foto’s verschijnen op onze Facebookpagina of Instagrampagina. Heeft onze fotograaf je gespot? Vergeet jezelf dan niet te taggen!

Wij behouden ons het recht om foto’s en video’s, gemaakt door het Bouw&reno-team, te gebruiken in onze on- en offline communicatie. Wens je dit liever niet? Spreek onze fotografen aan op de beurs.

Heb je nog vragen?

Heb je de antwoorden op je vragen niet gevonden of heb je opmerkingen? Contacteer het Bouw&reno-team. We helpen je graag verder.

Scroll naar top