Bezoek de verbouwbeurs
in Antwerp Expo

Op bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, vind je alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject. Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Breng dan tussen zaterdag 15 en zondag 23 januari 2022 zeker een bezoekje aan bouw&reno in Antwerp Expo. Onze 250 exposanten staan voor je klaar!

Bekijk hier alle praktische info en plan je bezoek.

Gratis adviessessies

Als je plannen hebt met je woning kom je voor flink wat vragen te staan. Daarom helpen we jou graag een handje. Niet alleen staan er 250 exposanten voor je klaar, we organiseren ook gratis persoonlijke en groepsadviessessies. Zo kan je zorgeloos je woonplannen realiseren. Ontdek hier onze adviessessies.

gratis professioneel advies bouw&reno
XL-wedstrijd prijzen

Win! Doe mee met de XL-wedstrijd

Opgelet! Op bouw&reno valt er meer te rapen dan je denkt. Naast goede deals zijn er ook enkele mooie prijzen te winnen. Wat moet je doen? Heel eenvoudig! Verzamel de vier stickers aan de wedstrijdwanden op de beurs, vul je gegevens en de schiftingsvraag in en duid je 3 favoriete prijzen aan. Veel succes!

Nocturne

Op vrijdag 12 februari blijven onze deuren langer open en maken we plaats voor meer sfeer. Schud tijdens onze nocturne de stress van het bouwen, renoveren of het herinrichten van je woning even van je af. Op deze speciale avond kan je extra lang kennis maken met de exposanten die jouw project in goede banen kunnen leiden terwijl je wordt omringd door hapjes en drankjes.

gratis magazine verstandig bouwen en renoveren

Gratis Verbouwboek

Grootse plannen voor je verbouwing en/of renovatie? Dan is de Bijbel van de (ver)bouwboeken ‘Verstandig Bouwen en Renoveren” misschien wel welkom. Zijn 300 pagina’s leggen het hele bouwproces op een duidelijke manier uit en helpen je de juiste stappen te zetten tijdens je renovatie. Op bouw&reno is het zelfs volledig gratis te verkrijgen!

Scroll naar top