Bezoek de verbouwbeurs
in Antwerp Expo

Op bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, vind je alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject. Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Breng dan tussen zaterdag 11 en zondag 19 januari 2020 zeker een bezoekje aan bouw&reno in Antwerp Expo. Onze 250 exposanten staan voor je klaar!

Gratis adviessessies

Als je plannen hebt met je woning kom je voor flink wat vragen te staan. Daarom helpen we jou graag een handje. Niet alleen staan er 250 exposanten voor je klaar, we organiseren ook gratis persoonlijke en groepsadviessessies. Zo kan je zorgeloos je woonplannen realiseren. Ontdek hier onze adviessessies.

gratis professioneel advies bouw&reno

Nocturne

Op vrijdag 17 januari blijven onze deuren langer open en maken we plaats voor meer sfeer. Schud tijdens onze nocturne de stress van het bouwen, renoveren of het herinrichten van je woning even van je af. Op deze speciale avond kan je extra lang kennis maken met de exposanten die jouw project in goede banen kunnen leiden terwijl je wordt omringd door live muziek, hapjes en drankjes. 

Verbouwboek

Grootse plannen voor je verbouwing en/of renovatie? Dan is de Bijbel van de (ver)bouwboeken ‘Verstandig Bouwen en Renoveren” misschien wel welkom. Zijn 300 pagina’s leggen het hele bouwproces op een duidelijke manier uit en helpen je de juiste stappen te zetten tijdens je renovatie.  Op bouw&reno is het zelfs volledig gratis te verkrijgen!

gratis magazine verstandig bouwen en renoveren