Aanpasbaar wonen

Laten we met de deur in huis vallen: deze zone is voor iedereen. Wonen doe je levenslang, maar gedurende de levensloop van jou en jouw gezin veranderen de behoeften. Door je woning aanpasbaar te maken d.m.v. ontwerp en inrichting, bouw jij een woning die met je mee-evolueert. Aanpasbaar wonen, da’s duurzaam, future proof en comfortabel wonen. En oh ja, het is ook nog eens goed voor jouw portemonnee!

Levensbestendig wonen

Aanpasbaar wonen, een slimme zet!

Hoe ziet jouw leven er over enkele jaren uit? Niemand heeft een glazen bol, maar we hebben wel goede raad voor jou! Of je nu in blijde verwachting bent van een eerste, tweede of derde kind. Iemand bent met het legenestsyndroom die klaar is om je woning stijlvol en comfortabel te maken. Of alle drempels letterlijk en figuurlijk wil wegwerken in een woning om het toegankelijker te maken. 

In deze zone bereiden we samen met jou jouw woning voor op jouw (toekomstige) behoeften. Door enkele kleine aandachtspunten of aanpassingen maak jij gemakkelijk, op een ecologische en relatief goedkope manier een woning op maat van jouw huidige of toekomstige behoeften.

Aanpasbaar wonen, da's wonen op maat

Ontdek in onze gloednieuwe zone ‘Aanpasbaar wonen’ hoe jij een woning creëert die al jouw (toekomstige) noden en wensen beantwoordt. 

Maak jouw woning met onze regionale verdelers en gratis advies van onafhankelijke experts op een stijlvolle manier toegankelijk. Voor wie future proof wil wonen, nog goed te been is of soms een drempeltje mist als voor wie alles op wieltjes loopt. Kortom, voor iedereen die levenslang wil genieten van een comfortabele en stijlvolle woning.

Deze exposanten maken jouw woning comfortabel

Levenslang wonen

Laat je inspireren door architecturale parels

De organisator van Bouw&reno ging i.s.m. de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten op zoek naar veranderingsgerichte architectuur. Woning die meegroeien. Die flexibel, duurzaam en toegankelijk zijn. Laat je inspireren door de 4 winnende architecturale parels van onze architectuurwedstrijd op Bouw&reno.

Scroll naar top