IZI COOL/HEAT

Aqua Service Systems

Over ons

Aqua Service Waterverzachters
Aqua Service is nummer 1 onder de fabrikanten van waterverzachters & ontkalkers in België. Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider. Aqua Service is dé fabrikant en ontwikkelaar van waterverzachters in België. Sinds 1970 zetten wij ons in om kalkvrij water door uw leidingen te laten stromen. Niet alleen bij u thuis, maar ook in uw bedrijf . Doorheen de afgelopen jaren hebben we ons aanbod uit, zodat we nu ook drinkwatersystemen en waterrecuperatiemethoden aanbieden.

Omdat wij rechtstreeks met u samenwerken, bieden wij al onze producten heel voordelig aan. Productie, levering, installatie, onderhoud : Aqua Service doet alles zelf. Van tussenpersonen is geen discussie, wat de prijs serieus onder druk zet. Bovendien hebben we heel wat technische medewerkers binnen de kortste keren sterven als u een probleem opduikt.

Geen wonder dat onze naam een ​​hogere waarde werd in de sector. Aqua Service staat garant voor kwaliteit en expertise .

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top