Arkana lage-energiewoningen

Arkana lage-energiewoningen

Over ons

Arkana staat voor unieke energiezuinige woningen in houtskeletbouw met een doordachte architectuur die garant staan voor een maximale ruimtebeleving, veel natuurlijk licht en optimaal wooncomfort.
Voor elke opdracht schrijft Arkana een uniek verhaal. Als bouwheer mag u rekenen op een persoonlijke totaalbegeleiding doorheen het hele bouwtraject.

COMFORTABEL BOUWEN
Arkana geeft het vertrouwde begrip ‘sleutel-op-de-deur’ een eigen, unieke invulling. Bij ons staat ‘sleutel-op-de-deur’ niet gelijk met standaardontwerpen en een standaardaanpak. Bij Arkana omvat ‘sleutel-op-de-deur’ een intensieve totaalbegeleiding en een persoonlijke aanpak op maat, doorheen elke stap van het ontwerp- en bouwproces.
Bovendien zorgen we voor de nodige flexibiliteit doorheen het hele proces. Wijzigingen en aanpassingen zijn steeds bespreekbaar.

OPTIMAAL WOONCOMFORT
Elke woning die wij bouwen, is uniek. Een doordachte open architectuur met een maximale ruimtebeleving en veel natuurlijk licht staat daarbij centraal. Het ontwerp is volledig afgestemd op uw functionele noden, uw stijlwensen en de mogelijkheden van het bouwperceel.

Een doorgedreven isolatie en een luchtdichte woning zorgen in combinatie met de juiste energiezuinige technieken voor een aangenaam en gezond binnenklimaat.

DUURZAAM BOUWEN
Levenslang wonen
We bouwen een woning die zowel vandaag als in de toekomst aan uw noden voldoet. Zo houden we nu al in de ontwerpfase rekening met uw latere levensfases. Op die manier zorgen we ervoor dat u levenslang van uw woning kunt genieten.

In het ontwerp vertaalt dit zich op talrijke manieren, waaronder aangepaste circulatiemogelijkheden, deurbreedtes, ergonomie van de indeling en maatkasten, flexibele ruimtes,…

Duurzame materialen en bouwtechnieken.
Met houtskeletbouw kiezen we voor een duurzame bouwtechniek die zich perfect leent voor het realiseren van energiezuinige woningen. Daarbij gebruiken we maximaal duurzame materialen met een minimale impact op het milieu.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top