Belat Parket
Belat Parket

Belat Parket

Over ons

Belat parket is een specialist in houten vloeren, gevestigd in Peer, Belgisch Limburg. Belat parket werd opgericht in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste parketleveranciers in België. Als gevolg van de snel groeiende onderneming werd in 2018 een 2de vestiging geopend in Vilvoorde. Vanuit de zagerij in Letland worden de houtproducten vervoerd naar het magazijn in Peer en Vilvoorde. Dit garandeert de kwaliteit en presenteert de beste prijzen aan zowel particulieren als andere parketspeciaalzaken.

De bomen die verwerkt worden tot parket of eiken balken worden verwerkt in de lokale zagerij in Letland. De vloer heeft de juiste uitstraling dankzij de bewerking van de getalenteerde arbeiders in de werkplaatsen in Oost-Europa. Volgens de keuze van de klant wordt de eindafwerking in Peer gedaan om de gewenste uitstraling te creëren.

Het feit dat de houten vloeren in Oost-Europa worden geproduceerd, is een van de belangrijkste redenen waarom Belat parket de beste prijzen in België kan aanbieden. Dit betekent dat het productieproces onder directe controle is, van de aankoop van de grondstoffen tot de uiteindelijke afwerking. In Letland is hout het belangrijkste exportproduct.

De Europese eik is bekend door haar duurzaamheid. Moderne machines en opgeleide mensen met jarenlange ervaring in houtbewerking zijn aanwezig in de productiefaciliteiten. Omdat er geen tussenpersonen (agenten, groothandels etc.) bij betrokken zijn, kunnen zo de beste kwaliteit houten vloeren gemaakt worden tegen een aanzienlijk lagere prijs dan bij concurrenten.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top