Geveldesign-Houtbouw

Geveldesign-Houtbouw

Over ons

Geveldesign is gespecialiseerd in en gepassioneerd door gevelbepleistering van topkwaliteit, met of zonder isolatie, voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Dit gaat van siliconenharspleister, steenstrips tot tropische houtsoorten en beplating.

We vinden het belangrijk om de klant zo goed mogelijk te informeren over de technische mogelijkheden. Onze adviseurs krijgen regelmatige opleiding en worden continu bijgeschoold op vlak van techniciteit en wetgeving. Zo kan je bij ons terecht voor een vakkundig advies, gefundeerd op de principes van de huidige normen. Ook werken we zeer nauw samen met onze vaste partners die uitblinken omwille van hun technische kennis en oplossingsgerichtheid!

Nieuws

Hoe comfortabel voel jij je thuis?

Hoe comfortabel voel jij je thuis?

Als we spreken over isolatie, denken de meeste mensen aan warm houden. Koffie of hun huis. Maar als je in de zomer ijsthee in een koeltas stopt voor op het strand, ben je ook aan ’t isoleren. Warm of fris houden, noemen we thermisch isoleren.

Lees meer »
Benoveren met een budget!

Benoveren met een budget!

Je woning energiezuinig maken en besparen op je energiefactuur klinkt heel mooi. Maar het vergt wel een investering. Ontdek hier wat je kan doen om de kosten te drukken.

Lees meer »
Ben jij trots op je woning?

Ben jij trots op je woning?

Als je al een paar jaar in je eigen woning woont, wordt dit na een tijd vanzelfsprekend. Je zegt minder trots “dit is mijn huis”. En dat is normaal, maar die oude liefde kan je terug aanwakkeren door je woning een nieuwe look te geven!

Lees meer »

Vacatures

Zelfstandig Bouwadviseur

Door ons enorm succes zijn wij op zoek naar nieuwe krachten om ons team te verbreden en versterken. Misschien zijn we op zoek naar jou!

Liggen jouw interesses in de bouwsector en ben je sociaal? Wil je deze job als zelfstandige uitvoeren?
Dan ben je bij ons bij het juiste adres.

Bekijk de vacature »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top