Inpro Glass Projects

Inpro Glass Projects

Over ons

INPRO is een modern glasbedrijf dat glasproducten op maat aanbiedt aan particulieren en professionelen.
Glas is enorm veelzijdig en veel meer dan het materiaal waarvan vensters gemaakt worden. Het is het perfecte product om je interieur een meerwaarde te geven.
INPRO heeft meer dan 30 jaar ervaring in de interieursector en kan dus bouwen op heel wat knowhow.
INPRO staat je bij in projecten die je woning, werkplek, toonzaal,… in de juiste sfeer zullen onderdompelen.
Nieuwbouw of renovatie, INPRO heeft de kennis in huis. In onze aanpak luisteren we steeds naar je behoeften, wensen en ideeën en trachten we een gepaste glasoplossing op maat aan te bieden. Glas is een veelzijdig materiaal en de mogelijkheden zijn eindeloos. Glas is dan ook bezig met een snelle opmars.

Snelle service, veiligheid, kwaliteit, bereikbaarheid en professionalisme – dat zijn onze kernwaarden. Ons in-house team van ervaren vakmannen garanderen de kwalitatieve afwerking van al je glaswerk tot in de kleinste details. INPRO biedt je een hele waaier mooie en budgetvriendelijke oplossingen. Een voorbeeld is Lacobel, een gelakte glasplaat die kan aangebracht worden op muurtegels in keukens en badkamers. Dat maakt het de ideale oplossing voor renovatieprojecten.

We onderscheiden ons van andere bedrijven in de complete aanpak van onze projecten. In de toonzaal kan je kennis maken met ons ruim aanbod. We gaan ook ter plaatse om de technische en esthetische mogelijkheden van het project na te gaan. Een goede, eerlijke communicatie is voor ons van groot belang. Bovendien gaan we altijd voluit voor de snelheid tijdens het hele duur van het project. We streven steeds naar de hoogste plaatsings- en afwerkingsgraad. INPRO biedt een single point of contact – dit wil zeggen dat eenzelfde contactpersoon gedurende de volledige duur van je woonproject het dossier zal beheren. Hierdoor weet je steeds waar je aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. INPRO denkt met je mee, leeft zich in in jouw wensen en heeft nog steeds oog voor detail, budget, kwaliteit en veiligheid.

INPRO is bovendien bereikbaar van maandag tot en met zaterdag en verzekert je zo een glasheldere en vlotte service.

Benieuwd over ons aanbod voor uw interieurinrichting?
• Glazen deuren en wanden creëren een ruimtelijk gevoel, brengen extra lichtinval binnen en zijn een echte must in elk modern interieur. Ze zijn tijdloos en de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Draai- en schuif, glas met een folie of motief, alles is mogelijk. Wij maken van elke glazen binnendeur of wand een échte eyecatcher. Automatische draai- en schuifdeuren zijn altijd een toegevoegde waarde voor je bedrijfspand, bovendien kan je deze ook laten voorzien van een elektrisch slot om je veiligheid te optimaliseren. INPRO biedt je een compleet gamma aan automatische schuif- en draaideuren om ingangen en doorgangen in kantoren of bedrijfsgebouwen betrouwbaar, energiebesparend en drempelvrij uit te voeren.
• Vloerbeglazing & glazen traptreden, creëren ruimte, massa’s licht, stijl en sfeer in je woning of kantoor. Een vloer in glas is klassevol en integreert zich in elk interieur, zij het helder, gezuurd, gezandstraald of gekleurd. Maar, net zoals bij andere types vloerbeglazing, moeten die, of het nu gaat om loopglas, een glazen overloop of glazen traptreden, aan bepaalde voorwaarden voldoen: het moet voldoende dik zijn en voorzien van een veiligheidsfolie. Ten slotte is het ook verkrijgbaar in anti-slipuitvoering.
• Trapleuningen en bordessen, een stijlvolle interieurkeuze, die ruimte in je woning of kantoor schept en zorgt voor maximale openheid. Een balustrade, trapleuning of bordes in glas is erg minimalistisch en stijlvol en past in elk interieur. INPRO kiest hierbij steeds voor veiligheidsglas, verwerkt in de balustrade via profielen. Zo biedt het in geval van breuk de nodige doorvalbeveiliging.
• Bureaubladen -en modules, met onze service op maat kan je alle kanten uit: transparant, mat of gekleurd, vast of mobiel. Het resultaat is een ruimte met duidelijke afgebakende lijnen die een gevoel van rust en tegelijk samenhorigheid creëren op de werkvloer.
• Kast-, loket- en schuifdeuren geven je binnenruimtes een trendy en moderne uitstraling en trekken tegelijkertijd het licht optimaal binnen, glazen draai- of schuifdeuren op rails voor (inloop)dressings of bergruimtes. Je kan kiezen uit volledige systemen op maat en naar eigen smaak uit helder, gezuurd, gezandstraald of gekleurd glas. Daarnaast biedt INPRO ook complete schuifdeursets voor dressings, je hebt een ruime keuze aan verschillende schuifdeuren naast of over elkaar, gecombineerd met spiegels en/of bepaalde soorten glas.
• Douchedeuren -en wanden brengen extra licht in de badkamer en sluiten elke (inloop)douche stijlvol af voor een optimaal ruimtegevoel. Ook onze oplossingen op maat voor Hammam, sauna en stoomcabine zijn populair. Bovendien heeft het speciale ShowerGuard®-glas minder onderhoud nodig, het ’Easy-to-clean’-oppervlak beschermt het glas tegen kalkaanslag en verkleuring en dat met levenslange garantie.
• Gekleurd glas geeft aan elk interieur een moderne en levendige toets. Bovendien is dit zeer onderhoudsvriendelijk. Lacobel en Matelac zijn twee ondoorschijnende assortimenten floatglas voor binnenshuis met een respectievelijk reflecterende en satijnen/matte finish. De toepassingen zijn eindeloos, denk maar aan een spatwand voor de keuken, een glazen keukenblad of wandbekleding voor badkamers. Het is verkrijgbaar in een ruime waaier aan neutrale en trendy kleuren. Bij gelaagd glas kan gewerkt worden met een gekleurde film.
• Spiegels om je look te checken voor je de deur uitgaat, als decoratie of om meer licht en ruimte in je interieur te brengen. Het is niet enkel decoratief, maar kan ook een ruimte optisch groter laten lijken, denk maar aan een toilet, badkamer, dressing of hal. Of je nu houdt van klaar, gekleurd of verouderd, een spiegel op maat is een stijlvol accessoire voor elk interieur. Wat meer is, je kan je spiegel op maat ook combineren met sfeervolle verlichting of verwarming.
• Vitrinekasten zijn bedoeld voor mooie dingen die gezien mogen worden. Je kan kiezen uit verschillende glassoorten en verlichting. Speciale UV-verlijming maakt het mogelijk om alle losse componenten volledig naadloos en nagenoeg onzichtbaar met elkaar te verbinden.
• Steellook, de opvallendste trend in glas op dit moment. Vandaag is staal opnieuw trend vanwege het warme gevoel. De Steellook komt prima tot zijn recht in klassieke én moderne intérieurs.

Op zoek naar oplossingen voor buiten?
• Balustrades en windschermen, een trendy glasoplossing die zorgt voor maximale openheid en past bij elke stijl. Een glazen balustrade op het (dak)terras of een glazen windscherm als beschutting tegen felle wind passen bij elke woningstijl. Dankzij het ontbreken van rechtopstaande profielen heb je bovendien een ononderbroken zicht naar buiten. Hier ook kiest INPRO altijd voor veiligheidsglas, verwerkt in de balustrade via profielen.
• Glazen schuifwanden en overdekte terrassen, haal buiten naar binnen en bescherm je stijlvol tegen regen, wind, stof en insecten. Het liefst wil je het hele jaar door van je tuin genieten, maar wind en koude zijn vaak de boosdoener. Doordat zowel de wanden als het plafond vrijwel volledig uit glas bestaan, worden zon en licht maximaal binnengelaten en wind en koude buitengesloten.

We bieden verschillende glastypes aan waaronder:
• Ontspiegeld glas, vermindert de lichtreflectie en creëert een helder doorzicht zowel van binnenuit als van buitenaf. De weerspiegeling beperkt de zichtbaarheid van personen en objecten aan de andere kant van het glas, denk maar aan vitrines van musea of winkels. Ontspiegeld glas is voorzien van een transparante metaalcoating en heeft deze vervelende eigenschap dus niet. Door de uiterst hoge transparantie worden voorwerpen aan de andere kant van het glas perfect zichtbaar.
• Veiligheidsglas, een schuifraam, glazen deur of overloop in glas moeten altijd bestaan uit gelaagd en/of gehard veiligheidsglas. Gelaagd glas bestaat uit twee of meer luchtdicht op elkaar verlijmde glasplaten met daartussen één of meerdere transparante PVB-folies. Deze folie houdt bij glasbreuk de scherven samen, waardoor deze niet vrijkomen. Hoe meer folies gebruikt worden, hoe inbraakwerender het glas.
• Gehard glas heeft een speciale thermische behandeling ondergaan, waardoor het veel sterker is dan gewone beglazing. Dit type veiligheidsglas wordt minder gebruikt als beglazing en eerder voor glazen tafels, glazen deuren…
• Brandwerend glas is, net als gelaagd glas, opgebouwd uit meerdere lagen met daartussen een brandvertragende gel. Er bestaan verschillende soorten gel met elk hun specifieke vertraging die kan oplopen tot wel 90 minuten. Dit type glas is verkrijgbaar met of zonder metalen/houten kaders of intermediaire stijlen (Pyrobel VisionLine).
• Akoestisch glas, in een lawaaierige omgeving neem je best je voorzorgen en is akoestisch glas dan ook geen overbodige luxe. Hoe dikker de glasbladen, hoe beter de geluidsisolatie. Bij relatief dunne vensters kies je best voor twee glasbladen van verschillende dikte, want elk blad houdt verschillende frequenties tegen. Ten slotte kan je de isolatie nog extra verbeteren door te opteren voor dubbel glas in een akoestisch gelaagde uitvoering. Hoe dikker de glasbladen, hoe beter de geluidsisolatie.
• Gekleurd glas zoals hierboven beschreven.
• Motiefglas zoals kathedraalglas of gezandstraald glas of nog talrijke andere varianten.

Wil je graag meer informatie of een offerte? Vertel ons over je plannen en wij zoeken mee naar de ideale glasoplossing voor je project. Contacteer ons dan vrijblijvend of bezorg ons meteen je concrete plannen via www.inpro.be

Onze toonzaal is open maandag t.e.m. zaterdag van 9u tot 17u. Donderdag met laatavondopening tot 19u. Ook op afspraak mogelijk!

INPRO | Glass projects
Eric Verstreken
Jagersdreef 1a
2900 Schoten
T +32 3 337 78 20
E info@inpro.be

Nieuws

Vacatures

Vacature backoffice calculator en werfleider

We zijn actief in de bouwsector, we leveren en plaatsen allerlei structuren die iets te maken hebben met glas. Het kan gaan over glazen wanden, kantoor- of winkelinrichting, balustrades, trappen, deuren, douches, hammams, gekleurde glazen wanden.
We zijn op zoek naar een tekenaar, een calculator en een werfleider.
Na een interne opleiding zal je instaan voor de technische uitvoeringstekeningen, meetstaten en het aanmaken en opvolgen van orders, werfcontroles en -opvolging enz in functie van de vacature.
We zijn een heel enthousiast team van medewerkers en verwezenlijken heel mooie projecten zoals U kan zien op onze website www.inpro.be
De familiale sfeer in ons bedrijf is ook heel belangrijk. Zin om mee te bouwen aan onze toekomst, neem dan contact op met ons.

Bekijk de vacature »

Vacature tekenaar Autocad

We zijn actief in de bouwsector, we leveren en plaatsen allerlei structuren die iets te maken hebben met glas. Het kan gaan over glazen wanden, kantoor- of winkelinrichting, balustrades, trappen, deuren, douches, hammams, gekleurde glazen wanden.
We zijn op zoek naar een tekenaar, een calculator en een werfleider.
Na een interne opleiding zal je instaan voor de technische uitvoeringstekeningen, meetstaten en het aanmaken en opvolgen van orders, werfcontroles en -opvolging enz in functie van de vacature.
We zijn een heel enthousiast team van medewerkers en verwezenlijken heel mooie projecten zoals U kan zien op onze website www.inpro.be
De familiale sfeer in ons bedrijf is ook heel belangrijk. Zin om mee te bouwen aan onze toekomst, neem dan contact op met ons.

Bekijk de vacature »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top