P+ Plafonds & Prints

P+ Plafonds & Prints

Over ons

P+ Plafonds biedt u een elegant alternatief voor een houten of gyproc plafond. Wij zijn een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het plaatsen van plafonds op maat van uw ruimte.
We staan garant voor pure klasse, kwaliteit en plaatsen uw nieuwe plafond in 1 dag!
Indien u last heeft van terugkerende scheuren of barsten in uw plafond, of uw plafond wilt vernieuwen, kan u rekenen op uiterst gedetailleerd maatwerk. U wilt graag uw akoestiek verbeteren? Dan is P+ Plafonds de absolute specialist.
P+ Plafonds werkt uitsluitend met duurzame materialen en staat 200% achter de kwaliteit van het Clipso® systeemplafond. Clipso® bestaat uit een polyester geweven bekleding met een polyurethaan coating waardoor het plafond onderhoudsvriendelijk is. Bovendien is de bekleding vrij van PVC waardoor een gezonde leefruimte wordt gegarandeerd. U houdt van een strakke look? De spanplafonds van P+ Plafonds worden verbluffend strak geplaatst in 35 verschillende kleuren of in een print naar keuze, 100% geluidsabsorberend. U merkt meteen het verschil!

Voor al uw muuroplossingen werken we samen met printaMura.
Zij garanderen u kwalitatieve, stijlvolle en volledig gepersonaliseerde muren.
Ze bieden 3 verschillende muurbekleding producten aan. Het naadloze behang, het naadloze 4 mm dikke textielbehang en een textielprint die wordt opgespannen in een aluminium frame tot wel 24 meter breed! Allemaal naadloos, in één stuk geplaatst voor een klasse vol resultaat! Alle producten worden voorzien van een door u gekozen print.
Werk oneffenheden tot 4 mm feilloos weg met het printaMura textielbehang.
U hoeft niet meer urenlang te schuren en te plamuren.
Wilt u regelmatig de look en feel van uw ruimtes veranderen? In de frames spant u zonder moeite een nieuwe print zodat de beleving in uw ruimtes verandert in een mum van tijd.
printaMura levert gedetailleerd maatwerk met de nadruk op een NAADLOOS resultaat en dat tot zeer groot formaat.
De printaMura muuroplossingen hebben als absolute troef dat ze de akoestiek van uw ruimtes verbeteren alsook dat ze isolerend werken zodat uw energiekosten dalen.
Of wilt u een verlichte accentmuur? Dat is echt super uniek en een absolute eyecatcher!

Aangezien spanplafonds en spanwanden hand in hand gaan, hebben wij besloten onze expertises te bundelen. U kan onze plafond- en muuroplossingen bekijken op 1 belevingsstand zowel op de beurs Bouw & Reno in Antwerpen als op de beurs Wonen in Mechelen.

Wilt u de de plafonds van P+ Plafonds en de wanden van printaMura nog meer in detail bekijken en alle mogelijkheden voor uw project uitgebreider bespreken? Kom dan zeker langs in onze showroom met woonbeleving op de Molenheidebaan 55A, in 3191 Hever – Boortmeerbeek!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top