RenoWindow

RenoWindow

Over ons

RenoWindow is een initiatief van de vlakglasfabrikant AGC Glass Europe. Onze expertise in glasrenovaties wordt gedragen door het netwerk aan filialen van AGC Glass. Zij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in de productie van isolatieglas voor de bouw en diverse glasproducten voor binnen- en buitendecoratie. Deze knowhow kunnen we combineren met een uitgebreide ervaring in plaatsing.

Enkele voordelen van een glasrenovatie:
– Bespaar op verwarming en koeling
– Verhoog uw thermisch comfort
– Herwaardeer uw vastgoed

Nieuwe vacuümglas Fineo

Nieuwe technologie voor een nieuwe generatie beglazing. Dankzij het vacuüm in de spouw biedt Fineo een isolerend vermogen van drievoudige beglazing, met een dikte vanaf slechts 6 mm, een fractie van driedubbele beglazing en een zeer licht gewicht. Door de lagere glasmassa geniet u een hogere transparantie dan traditionele beglazing. Bovendien is Fineo volledig recycleerbaar en draagt u hiermee bij aan de circulaire economie.

Nieuws

Vacatures

ERVAREN SCHRIJNWERKER/GLASPLAATSER– TEAMLEIDER

RenoWindow is gespecialiseerd is in de renovatie van gebouwen door oude beglazing te vervangen door hoogwaardige beglazing met behoud van de bestaande ramen.

Haar aanbod: “Behoud de charme van je bestaande schrijnwerk ! Verbeter je wooncomfort, verlaag je energiefactuur…Vervang je beglazing, behoud je kozijnen !”

RenoWindow is een dochteronderneming van AGC Glass Europe, wereldleider in de glassector.

RenoWindow is, sinds enkele jaren, DE referentie op de markt geworden in Wallonië en Brussel. RenoWindow is al een jaar actief in Vlaanderen. Om haar groei in Vlaanderen voort te zetten is RenoWindow op zoek naar meerdere medewerkers waaronder een:

Bekijk de vacature »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top