An Warrens zaakvoerder van KDS bouwvrouw van het jaar
KDS

An Warrens zaakvoerder van KDS bouwvrouw van het jaar

Op donderdag 10 maart 2022 reikte Bouwkroniek/La Chronique de Belgian Construction Awards uit tijdens een gala-avond in het Martin’s Château du Lac in Genval.

Delen:

Hoi, ik ben An van KDS. Nokvol passie voor onze stiel, ons team en onze klanten.
Als zaakvoerder van KDS ben ik elke dag bezig met 1001 dingen and I love it! Volgens sommige ben ik een vat vol energie, ik zou het zelf eerder gezond enthousiasme noemen.
Na 15 jaar actief te zijn in de retail- en bankensector richtte ik, samen met mijn partner, KDS op. Een bouwbedrijf met hout en kwaliteit in de hoofdrol, waar mijn passie voor blije en tevreden mensen centraal staat.
13 jaar en 2 kinderen later zijn wij vandaag een gezond bedrijf met meer dan 30 teamleden nokvol passie en ambitie. Onze waarden zijn voor mij enorm belangrijk: eerlijkheid, vertrouwen en respect. Ik ben wie ik ben, ben eerlijk met mezelf maar ook tegen de mensen rondom mij. Kunnen zijn wie je bent, ook als vrouw in de bouwsector, zorgt voor een open en oprechte plezante teamsfeer en prachtige projecten. What you see is what you get, en dat geeft ook de klanten vertrouwen in ons als bedrijf. We respecteren ieders wensen en zijn, maar we verwachten dat respect natuurlijk ook wel terug.
Tot slot krijg ik enorm veel energie van mensen motiveren en het beste in hen naar boven te brengen, om samen te zorgen voor een fantastisch eindresultaat voor onze klanten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top