Furniture
BROS

Delen:

Dit is een prachtig meubelstuk dat is ontworpen voor een bouwbeurs, vervaardigd uit zwart gebeitst eikenhout en afgewerkt met een gedurfd vleugje Yves Klein Blue als finishing touch. Geïnspireerd door de tijdloze elegantie van marqueterie, hebben we het stuk ontworpen met een opvallend Dekton ‘Bergen’-oppervlak dat lijkt te zweven boven de kasten.

Het resultaat is een verbluffend samenspel van licht en schaduw dat de precisie-vakmanschap en aandacht voor detail benadrukt die in de creatie ervan zijn gestoken. Maar het zijn niet alleen de esthetiek die dit stuk onderscheidt. We hebben ook nauwlettend gelet op de functionaliteit en bruikbaarheid van het ontwerp, ervoor zorgend dat het een veelzijdige aanvulling zou zijn op elke ruimte. Met voldoende opbergruimte en een duurzaam, gemakkelijk te reinigen werkblad, is het de perfecte keuze voor iedereen die zowel vorm als functie eist in hun huis of kantoor.

Wij geloven dat geweldig ontwerp draait om balans – de perfecte harmonie van vorm en functie, esthetiek en praktisch nut. Als u onze passie voor uitzonderlijk ontwerp en onberispelijk vakmanschap deelt, nodigen we u uit om de mogelijkheden te verkennen om met ons team samen te werken aan uw volgende project.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top