Interior
BROS

Interior

La Mer

Delen:

Onze klanten, die deze luxe villa in het centrum van Knokke hebben gekocht, zochten een volledige interne renovatie met extra toevoegingen en kwamen bij ons om een prachtige ruimte te creëren met alle comfort van een moderne villa aan zee.

Het project vereiste een complex bouwproces, waarbij we alles tot de basis moesten afbreken en de kelder volledig moesten uitgraven om deze breder te maken, inclusief een wijnkelder. We stonden voor de uitdaging en hebben alles ontworpen, van de trap en op maat gemaakte timmerwerken tot de keuken, de hoofdslaapkamer, de masterbadkamer, de logeerkamers, de studeerkamers, de masterdressing, de wijnkelder, de uitbreiding van het gebouw, de tuin, de lift en de open haard. We hebben het proces vanaf het begin gevolgd, de benodigde opvolging ter plaatse verzorgd en alle technische details geleverd die voor het project nodig waren.

Bij het ontwerpen van dit villaproject lieten we ons inspireren door de oorspronkelijke bouwelementen en integreerden we dezelfde designtaal in ons werk. We wilden echter ook een algemeen gevoel van zachtheid en openheid aan de ruimte toevoegen, bereikt door afgeronde randen en andere designdetails.

We gebruikten hoogwaardige materialen, rijk aan textuur en warmte, om een sfeer te creëren die de luxe context aan zee aanvult. Onze deskundige selectie van materialen speelde een cruciale rol in de algehele uitstraling van de ruimte, waarbij een gevoel van balans en harmonie werd gegarandeerd dat zowel functioneel als mooi is.

Het eindresultaat getuigt van onze expertise in ontwerp en onze toewijding om een werkelijk luxe en inspirerende ruimte voor onze klanten te leveren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top