Mister Floor schenkt WoodBoy aan Edegemse vzw Deeldepot
Mister Floor

Mister Floor schenkt WoodBoy aan Edegemse vzw Deeldepot

Deeldepot vzw, de gereedschapsbibliotheek in Edegem, is een toestel rijker. Mister Floor schonk de vzw een WoodBoy, een toestel om parket op te boenen. “Zo geven we afgeschreven toestellen een tweede leven”, vertelt zaakvoerder Harry Schillemans.

Delen:

Woensdag 6 december mocht Deeldepot vzw een WoodBoy in ontvangst nemen van Harry Schillemans, zaakvoerder van winkel Mister Floor. Deeldepot, de gereedschapsbibliotheek in Edegem waar inwoners van de Antwerpse zuidrand materiaal kunnen uitlenen, kan nu ook dit draaiend toestel om parket op te boenen toevoegen aan zijn collectie.

“Via initiatieven als Deeldepot geven we afgeschreven toestellen die nog perfect dienen een tweede leven. Door zorgzaam om te gaan met materialen, dragen we ook zorg voor onze samenleving. Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen en dat we zo elkaars werking kunnen versterken”, legt zaakvoerder Schillemans uit.

Voorzitter van Deeldepot Jeroen Van Laer deelt die visie en mocht de schenking in ontvangst nemen. “We zijn bijzonder blij om deze Woodboy in ons laagdrempelig deelsysteem ter beschikking te kunnen stellen. Bovendien krijgen leden een speciale korting bij Mister Floor voor schuur- of boenschijven”, vertelt Van Laer. Lid worden van de gereedschapsbibliotheek kan tegen een jaarlijkse betaling van 45 euro via http://www.deeldepot2650.be/

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top