Renovation
BROS

Renovation

Malines

Delen:

Wij geloven dat een prachtig ontworpen kantoorruimte creativiteit kan inspireren en productiviteit kan bevorderen. Daarom hanteren wij een allesomvattende aanpak voor kantoorontwerp, waarbij we onze klanten begeleiden door elk stadium van het proces, van het eerste consult tot de uiteindelijke uitvoering. Dit project betreft een volledig ontwerp voor een kantoor in een nieuw gebouwd pand.

We zijn begonnen met het volledig wijzigen van het oorspronkelijke kantoorontwerp van de architect, ervoor zorgend dat elk aspect van het ontwerp zinvol was binnen de context van de organisatie en werkstroom van het kantoor. Vervolgens zijn we overgegaan naar essentiële aspecten van het kantoor, waaronder elektrische, sanitaire en verlichtingsplannen. Maar dat was slechts het begin; we hebben vervolgens zorgvuldig de hoogwaardigste materialen, texturen en op maat gemaakt timmerwerk met met leer bekleed maatwerk geselecteerd om een werkelijk unieke en inspirerende werkruimte te creëren.

Om een gevoel van balans en harmonie te creëren, hebben we scheidingsgordijnen en stalen deuren toegevoegd aan de vergaderruimte. Zelfs met deze ingrepen hebben we de volledige zichtlijn weten te behouden, waardoor een open gevoel ontstaat dat samenwerking en productiviteit bevordert.

Het resultaat is een kantoorruimte die vorm en functie perfect in evenwicht brengt. Met zijn op maat ontworpen stukken en nauwgezette aandacht voor detail is het kantoorontwerp van de Malines Group de perfecte belichaming van onze filosofie: het creëren van mooie, functionele en inspirerende ruimtes die creativiteit en productiviteit bevorderen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top