Solar Power Systems & Foresco
Solar Power Systems

Solar Power Systems & Foresco

We delen met opwinding ons meest recente project van de week: de installatie van 426 zonnepanelen van 440Wp bij Foresco in Wilrijk.

Delen:

Solar Power Systems is trots op de rol in duurzame energieoplossingen door zonnepanelen, batterijen en laadpalen bij particulieren en bedrijven.

Foresco Group staat bekend om hun expertise in het ontwerpen en produceren van pallets, industriële verpakkingen en innovatieve kartonoplossingen.

We delen met opwinding ons meest recente project van de week: de installatie van 426 zonnepanelen van 440Wp bij Foresco in Wilrijk. De panelen werden in Oost Westopstelling geplaatst om het eigen verbruik van de opgewekte stroom zo hoog mogelijk te maken en dus het rendement optimaal.

Deze installatie bij Foresco zal niet alleen bijdragen aan de vermindering van hun ecologische voetafdruk, maar ook aanzienlijke besparingen opleveren op hun energiekosten.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verlagen van uw energiekosten en het vergroenen van uw bedrijfsactiviteiten. Laten we samen werken aan een duurzamere toekomst en ga mee op de Groene Golf! 🌞

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top