Wat is de prijs van een badkamerrenovatie?
Nieuwbad

Wat is de prijs van een badkamerrenovatie?

Een renovatie zonder stress, van start tot finish!

Delen:

Bent u van plan om uw oude badkamer een boost te geven? Dan bent u vast en zeker ook benieuwd hoeveel zo’n renovatie ongeveer kost. Nieuwbad zet voor u alle kosten van een badkamerrenovatie in een handig overzicht.

Uit welke elementen is de prijs van een badkamerrenovatie opgebouwd? De prijs is opgebouwd uit verschillende onderdelen. De totaalprijs is op te delen in arbeidskosten, materiaalkosten en afvoerkosten.

WAARVAN HANGT DE PRIJS VAN EEN BADKAMER VANAF?

1. STIJL & MATERIAALKEUZE
De stijl- en materiaalkeuze beïnvloeden de totale prijs van uw badkamerrenovatie in sterke mate. Voor de vloer bijvoorbeeld kunt u kiezen uit keramische of natuurstenen tegels. Natuursteen tegels zijn duurder, maar ogen luxueuzer dan keramische tegels. Hetzelfde geldt voor de keuze van kranen, badkamermeubilair, verlichting, … Zo is uw eigen voorkeur en smaak van invloed op de totaalprijs voor de renovatie van uw badkamer.

2. GROOTTE EN RUIMTELIJK INZICHT
De grootte van uw badkamer heeft u zelf niet altijd in de hand. Hoe groter uw badkamer is, hoe meer geld het u gaat kosten. De inrichting ervan kunt u wel zelf kiezen. Hoe meer badkamermeubels en sanitair u wilt, hoe hoger de prijs zal zijn.

3. EXTRA OPTIES
Bij een badkamerrenovatie heeft u nog een aantal extra opties zoals vloerverwarming, een whirlpool of spabad en een stoom/spa douchecabine. Of u wenst een verlichtingspakket en ventilatiesyteem aangepast op uw badkamer.

U kan een totaalpakket verwachten van Nieuwbad dat volgende posten omvat:

• afbraak- en metselwerken
• elektriciteitswerken
• sanitaire en CV-werken
• vloer- en tegelwerken
• pleisterwerken
• gyprocwerken
• schrijnwerkerij
• schilderwerken

HOEVEEL KOST HET?
Voor een volledige badkamerrenovatie moet u rekenen op een budget tussen € 15.000 en € 25.000. De definitieve prijs is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de badkamer en de gekozen materialen.

Bent u benieuwd naar wat uw badkamerrenovatie bij ons kost? Wij komen vrijblijvend ter plekke!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top