Wij maken duurzaam (ver)bouwen betaalbaar.

Wij maken duurzaam (ver)bouwen betaalbaar.

Een zelfbouwpakket, met duurzame en groene technieken,
van gekende A-merken,
op maat van jouw project,
mét een unieke service en support van een vakman
én dit aan groothandelsprijzen?
Dat noemen wij slimme zelfbouw!

Easykit Systems
Bij Easykit vind je alle woningtechnieken om zelf te installeren onder één dak: verwarming, ventilatie, elektriciteit, sanitair. We bieden niet alleen de klassieke systemen aan, maar ook groene, milieuvriendelijke oplossingen. Het materiaal en de toestellen zijn van hoge kwaliteit en gerenommeerde merken. De kracht van onze zelfbouwformule zit in de eenvoud van onze kits. Het zijn zorgvuldig samengestelde en makkelijk te monteren basisonderdelen.

Easykit Support
Easykit denkt met je mee. Je wordt persoonlijk begeleid door een ervaren zelfbouwspecialist. Hij geeft advies, maakt een technische studie en staat op elk moment in je bouwproject klaar om je te helpen. Daarnaast geeft Easykit je een opleiding en veel praktische hulpmiddelen: video, instructieboeken, gratis gereedschap, etc.

Easykit Service
Onze technici komen bij jou op de werf om de finale controle en indienststelling uit te voeren. Je kunt hen ook tijdens de werken gedurende enkele dagen boeken voor hulp op de werf. Ook na de installatie kan je op onze technici rekenen, bv. voor het onderhoud van je toestellen.

Scroll naar top