Wat zijn de keukentrends van 2024?

Ontdek de keukens van 2024 en laat je betoveren door de innovatieve trends die de boventoon voeren bij DSM Keukens. Ervaar hoe slimme oplossingen, gedurfde designs en duurzame materialen samenkomen tot keukens die niet alleen functionele elegantie bieden, maar ook individualiteit omarmen, perfect passend bij de moderne levensstijl van 2024.

Sliding doors

Schuifdeuren en gedurfde deurontwerpen voeren de boventoon in 2024 en zorgen voor een opgeruimde en georganiseerde keuken. 

Dankzij de schuifdeuren wordt een wandkeuken in één handomdraai omgetoverd tot strakke wand. Vooral in kleinere woningen is dit handig, aangezien de gesloten wandkeuken een rustiger uitzicht geeft.

Wat zijn de keukentrends van 2024?
Bron: DSM Keukens
Wat zijn de keukentrends van 2024?
Bron: DSM Keukens

Moody kleurenpalet

Laat je keuken tot leven komen met een moody kleurenpalet, zoals de nieuwe kleur Olijfgroen, dat rust en verfijning uitstraalt. Groene keukens zijn in 2024 helemaal in. Ontdek hier een keuken in Olijfgroen

Naast groen zijn ook aardse tinten in trek. Zoals ‘greige’, wat een combinatie is van grijs en beige.

Innovatieve interieuroplossingen

Innovatieve interieuroplossingen, zoals een elegante pivotdeur die een naadloze overgang tussen de keuken en de wasplaats creëert, tonen de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

DSM Keukens biedt ook slimme oplossingen voor brede koelkasten van 75cm door standaard kolomkasten in dezelfde breedte aan te bieden, waardoor je meer opslagruimte krijgt zonder te moeten inboeten op esthetisch vlak.

Wat zijn de keukentrends van 2024?
Bron: DSM Keukens
Wat zijn de keukentrends van 2024?
Bron: DSM Keukens

Praktische kastindelingen

Ontdek de nieuwe kastaccessoires van DSM Keukens, speciaal ontworpen om aan de diverse behoeften van moderne huishoudens te voldoen.

Zo zijn er bijvoorbeeld fineerhouten lades die keukenontwerpen naar een hoger niveau tillen. Maar ook aan onze viervoeters wordt er gedacht! In 2024 introduceren we een kastoplossing waar je alle dierenspullen in kwijt kan. Van eetbakje tot speelgoed, DSM Keukens brengt innovaties die helpen bij het organiseren van de keukenruimte en het creëren van een gestroomlijnde leefomgeving.

Duurzame materialen

Op vlak van duurzaamheid en design introduceert DSM Keukens keukendeuren met het revolutionaire DSM Original Resopal Laminaat. Het laminaat is niet alleen kras-, stoot- en slijtbestendig is, maar gaat ook een leven lang mee.

Opvallende nieuwe ontwerpen, zoals de New Salon met een prachtig glasraam en de Rillen Optiek-keukendeur die een illusie van houtfineer en latjes creëert, geven de keukens van 2024 een eigentijdse uitstraling.

Wat zijn de keukentrends van 2024?
Bron: DSM Keukens
Wat zijn de keukentrends van 2024?
Bron: DSM Keukens

Trendy grepen en werkbladen

Ontdek de trendy kleuren, grepen en werkbladen die DSM Keukens in 2024 introduceert. Voor de finishing touch zijn er nieuwe grepen, zoals een lange, zwarte stangengreep en een bronskleurige greeplijst.

Breid je keuzemogelijkheden uit met diverse nieuwe werkbladen, variërend van marmer-look tot hout-look en kalksteen-look, allemaal verkrijgbaar in verschillende diktes.

Meer eenheid tussen keuken en living

Dankzij DSM More kan je meer eenheid tussen keuken en living creëren.

In 2024 overstijgt DSM Keukens de verwachtingen en biedt het niet alleen keukens aan, maar complete leefomgevingen die aansluiten bij de unieke behoeften en stijl van elk huishouden.

Wat zijn de keukentrends van 2024?
Bron: DSM Keukens

Maak een afspraak en ontdek hoe DSM Keukens in 2024 keukens en interieur vormgeeft!

DEEL DEZE BLOGPOST

Scroll naar top