Mister Floor

Mister Floor

Over ons

Mister Floor is specialist op het gebied van renovatie en behandelingstechnieken voor vloeren sinds 1984. Onze winkel biedt alle oplossingen voor de renovatie, behandeling en onderhoud van alle vloeren en zijn we sterk gespecialiseerd in parketvloeren!

Zowel de klant die beroep doet op onze vakman-parketplaatser, als de zelfplaatser en huurder van machines, genieten een begeleiding, beschikbaarheid en service die Mister Floor zo kenmerkt! Onze winkel is hierdoor praktijkgericht en staan ervaring en vakkennis bij ons centraal.

Onze winkel heeft 3 afdelingen:
Mister Floor verhuur: verhuur en verkoop van alle machines en producten voor de renovatie, behandeling en onderhoud van alle vloeren. Zowel voor particulier als professional.

Mister Floor service: Voor diegenen die hun vloerrenovatie en vloeronderhoud willen toevertrouwen aan een deskundig vloervakman.

Mister Floor zelfbouw: Zelfplaatsers worden begeleid in het maken van de juiste keuze, uit het brede assortiment, en genieten deskundige begeleiding voor plaatsing, afwerking en het juiste onderhoud.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top