Profel

Profel

Over ons

1 op 10 ramen en deuren in België wordt op maat door Profel gemaakt. In pvc, aluminium of hout. Met al meer dan 75 jaar ervaring in de vingers maakt Profel je huis zoals je het voor ogen hebt: gezellig, warm, licht en mooi. Compleet met nevenproducten zoals glas, screens, rolluiken en verluchtingssystemen.
Een Profel Expert in je buurt inspireert en adviseert je graag. Ervaren en gecertificeerde Profel verdelers die ons uitgebreide gamma door en door kennen. Met kennis van zaken en een ruime showroom staan ze garant voor professioneel advies en begeleiding. Zowel voor, tijdens als na de montage.
Aangenaam, wij zijn Profel!

Nieuws

Vacatures

Profel verdeler

In nauwe samenwerking met Profel bouwt u zelfstandig en onder uw eigen naam een goed draaiende zaak uit in al haar facetten, zowel op financieel, commercieel, administratief als technisch vlak (in België, Nederland).
U zet onze mooie, kwaliteitsvolle en duurzame Profel producten optimaal in de lokale markt, stimuleert (pro)actief de verkoop aan particulieren, garandeert een vakkundige opmeting van de werven, coördineert de plaatsing, enz.
Als motiverende coach stuurt u een eigen team van medewerkers aan (teams tot 50 mensen) door ze te inspireren met uw inzet en visie.
U hebt aandacht voor KPI’s en streeft samen met uw personeel naar optimale klanttevredenheid, een mooie omzet (tot € 15 miljoen) en duurzame groei.

Bekijk de vacature »

Servicetechnieker ramen & deuren regio Gent

Voor de regio Gent zoeken we Servicetechniekers voor de herstelling van ramen en deuren die deel uit willen maken van ons groeiverhaal.Als handige, maar ook technische harry/hanriette ben jij een ware redder in nood. Zo los jij vlekkeloos problemen op die zich tijdens of na de installatie van ons buitenschrijnwerk in pvc, aluminium of hout kunnen voordoen. Want nazorg is onze waarborg, nietwaar?

Je voert netjes de herstellingen uit die we aan jou toevertrouwen. Bij de klanten thuis of op de werf. Je licht de klant in over je werkzaamheden en zorgt ervoor dat zijn problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Daarna vertel je ook je interne binnendienstcollega’s wat er precies aan de hand was en hoe je dit hebt aangepakt.

Bekijk de vacature »

Servicetechnieker Ramen & Deuren regio Gent – op zelfstandige basis

Wil jij als zelfstandige aan de slag gaan in een stabiele omgeving vol ontwikkelkansen? Voor de regio Gent zoeken we zelfstandig servicetechniekers die deel uit willen maken van ons groeiverhaal.

Als zelfstandige partner werk je voornamelijk met particulieren en ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige service op het gebied van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

Bij Profel werken we graag samen met zelfstandige partners die zich onderscheiden door hun professionaliteit en betrouwbaarheid. Als zelfstandige partner maak je deel uit van ons uitgebreide netwerk van ervaren vakmensen. Je krijgt de kans om samen te werken met een toonaangevend merk in de branche en te profiteren van onze uitstekende reputatie en uitgebreide klantenbestand.

Bekijk de vacature »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top