Roozenburg Dakwerken

Over ons

Roozenburg Dakwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen en het uitvoeren van dak- en gevelrenovaties. We voelen ons thuis op zowel hellende als platte daken, maakt niet uit of die nu van woningen of commercieel vastgoed zijn.

Wij zijn deskundige professionelen in dakbedekking, daarom zijn al onze offertes gebaseerd op technisch mogelijke oplossingen die steeds voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.

98% van onze klanten is tevreden met ons werk omdat we altijd voldoen aan wat we aanbieden, onze offertes zijn duidelijk en eerlijk, onze resultaten overtreffen de verwachtingen van onze klanten.

Roozenburg Dakwerken is een tweede generatie familiebedrijf,
Dus onze liefde voor daken en onze kennis en ervaring zijn vanuit thuis aan ons doorgegeven.
We staan bekend als een transparante, betrouwbare en vriendelijke dakdekker omdat we altijd de hoogste kwaliteit bieden tegen een eerlijke prijs.

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bekijken we hoe we uw wensen kunnen realiseren.

Gemarkeerd product

Products

Zolderrenovatie | Een zorgeloze zolderrenovatie van A tot Z? Met onze totaalaanpak verbouwd ons team je zolder tot de ideale leefruimte zonder bij te bouwen.

Van het renoveren van daken tot complete zolderruimtes. Creëren van zolderruimte. Eigenlijk kunt u van opbergruimte nooit genoeg hebben. Hebt u te maken met een ongebruikte zolderruimte en zou u hier graag een mooie, lichte ruimte van willen maken? Een extra slaapkamer, kantoor of atelier, begint u al te dromen? ​ Vaak begint het verschil

Lees verder »

Dakraam plaatsen | Balkonvenster | Dakbalkon | Van iedere ruimte onder een hellend dak is het mogelijk om een leefbare ruimte te maken.

Een zolder kan uitstekend dienen als opslagplaats, maar heeft u er al eens over gedacht om bijvoorbeeld een extra slaapkamer te creëren op de bovenste verdieping? Een natuurlijk daglicht dat door een VELUX dakraam valt, is in zo’n geval onmisbaar. Dakraam plaatsen:​ Als woningeigenaar kunt u echter ook van verschillende subsidies profiteren. Een VELUX dakraam

Lees verder »

Dakpunctie | Wees zeker van uw dakisolatie | Misloop geen huurinkomsten. Wacht dus niet tot er een inspectie is of uw huurpand wel of niet niet voldoet aan de isolatienorm.

Huurpanden moeten kunnen voorleggen dat ze voldoen aan de isolatienorm om te mogen verhuren. Onze werkwijze: ​ Laag per laag tot de draagstructuur. De bestaande dakbedekking wordt voorzichtig opengemaakt en zo gaan we laag per laag verder tot we uiteindelijk bij de draagstructuur komen. Op die manier kunnen we achterhalen in welke toestand de bestaande

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top