Bezoek bouw&reno in 2023

14 > 22 januari 2023 - Antwerp Expo

Bouw&reno is dé (ver)bouwbeurs in Antwerpen. Laat je inspireren door de laatste woontrends en maak kennis met zo’n 200 kwalitatieve en regionale verdelers die jouw (ver)bouwproject kunnen realiseren. 

Alles voor jouw project op één plaats

Van schrijnwerk en ruwbouw tot keukens, sanitair, haarden en vloeren. Op bouw&reno vind je regionale exposanten uit elk segment van de (ver)bouwsector onder één dak. Voor elk wat wils!

Ontdek onze blog vol tips en tricks

Hoe pak je een renovatie- of bouwproject aan? Met onze blog helpen we je graag op weg. Ga aan de slag met onze nieuwste weetjes, tips en tricks en bezoek goed voorbereid bouw&reno.

Word exposant bij bouw&reno

Word samen met 200 regionale delers exposant bij bouw&reno. Stal je nieuwste technieken uit en pak de bezoekers volledig in. Contacteer ons en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Terugblik op bouw&reno 2022

Trots blikken we terug op een succesvolle 19de editie van bouw&reno. De spreekwoordelijke baksteen die in de Vlaamse maag zit, is door de coronacrisis alleen maar groter geworden. En dat ondervonden de 170 exposanten van bouw&reno 2022. Van 15 t.e.m. 23 januari 2022 vonden 20.512 (ver)bouwers en mensen die hun interieur willen herinrichten hun weg naar Antwerp Expo om de nieuwste woontrends, producten en services te ontdekken en gratis persoonlijk (ver)bouw- en interieuradvies te ontvangen van onafhankelijke experts. 

We zien jullie graag terug van 14 t.e.m. 22 januari 2023 in Antwerp Expo. Tot dan!

Ontdek de projectmagazines van Livios 

Wil je na bouw&reno een handleiding voor jouw (ver)bouwplannen ontvangen? Dan zijn de gratis projectmagazines van Livios iets voor jou! Zes handige boeken gidsen je doorheen jouw project. Ontvang deze magazines bij jou thuis:

  • Mijn Badkamer
  • Mijn Keuken
  • Mijn Renovatie
  • Mijn Nieuwbouw
  • Mijn Energie
  • Mijn Tuin

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Livios en ontvang als eerste een seintje op het moment dat de magazines beschikbaar zijn.

Deze exposanten namen deel aan bouw&reno 2022

Op zoek naar een nieuwe badkamer, keuken, deur, verwarmingsinstallatie, luxe zwembad of een splinternieuwe woning? Op bouw&reno maak je kennis met de meest kwalitatieve regionale verdelers uit jouw buurt. Sta je te popelen om onze exposanten uit alle segmenten van de bouwsector te leren kennen? Bekijk dan hier onze exposantenlijst van bouw&reno 2022. 

Deelnemende exposant van bouw&reno 2019

Zin in meer (ver)bouw- en interieurbeurzen?

Heb je de smaak te pakken en kan je niet wachten tot de volgende bouw&reno? Dan kan je op één van onze twee (ver)bouw- en interieurbeurzen in Gent en Mechelen terecht. Breng een bezoekje aan bis, bouw- en interieursalon en Wonen.

8 - 16 oktober 2022

Flanders Expo Gent

29 - 31 jan & 4 - 6 feb 2022

Nekkerhal Mechelen

Onze partners

Woon- en bouwblog

Laat je inspireren door onze interessante (ver)bouw en woontips en -tricks en kom de laatste nieuwtjes te weten op ons blog.

Dit was bouw&reno 2022

Wil je graag deelnemen in 2020?

Alles voor jouw project op één plaats

Van schrijnwerk en ruwbouw tot keukens, sanitair, haarden en vloeren. Op bouw&reno vind je zo’n 200 exposanten uit elk segment van de (ver)bouwsector onder één dak. Voor elk wat wils!

  Gratis advies op maat

Stel al je vragen tijdens een persoonlijke of groepsessies. Onze adviseurs geven je graag advies op maat over interieur, hypotheekleningen, werken met een architect …

Ontdek onze blog vol tips en tricks

Hoe pak je een renovatie- of bouwproject aan? Met onze blog helpen we je graag op weg. Ga aan de slag met onze nieuwste weetjes, tips en tricks en bezoek goed voorbereid bouw&reno.

Gratis professioneel (interieur)advies

Wil je bouwen of renoveren? Heb je vragen over je woning? Durf raad vragen! Stel al je persoonlijke vragen tijdens een (interieur)adviessessie van 20 minuten met een expert naar keuze of woon een infosessie van een onafhankelijk adviseur bij. Zij geven je gratis tips, weetjes en informatie. 

Opgelet, de plaatsen zijn beperkt! Vooraf inschrijven is verplicht.

interieuradvies bouw&reno
Kinderopvang bouw&reno

Gratis kinderopvang

Met het hele gezin naar bouw&reno? Dat kan zeker! Op zaterdag en zondag kunnen kunnen kinderen van 4 t.e.m. 10 jaar terecht in de gratis kinderopvang. Zo kunnen de ouder rustig kennis maken met de exposanten.

Kinderen en jongeren t.e.m. 16 jaar hebben bovendien gratis toegang tot de beurs. 

Bouw&reno gemist ?

Bezoek onze andere
(ver)bouwbeurs, Wonen
van 29 t.e.m 31 januari &
van
4 t.e.m. 6 februari 2022
in de
Nekkerhal in Mechelen.

Veilig naar bouw&reno

Jouw veiligheid is onze prioriteit. Bezoek bouw&reno met je Covid Safe Ticket en mondmasker.

Bouw&reno volgt de recentste maatregelen van de overheid. (23-12-2021) 
Door onze samenwerking met SGS garanderen we je een perfecte opvolging van de veiligheids- en hygiëneprotocols.